Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ın göreve başlaması dolayısıyla Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile Yalova Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer hoş geldin ziyaretleri gerçekleştirdi. 
Valiler Kararnamesi ile Yalova Valiliği görevine atanan Tuğba Yılmaz tebrikleri kabul ediyor. Bu kapsamda Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel Vali Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Yalova hakkında Vali Yılmaz'a bilgi aktaran Demirel Ankara'da Yalova için yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulundu. 
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'de Vali Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel ve parti yöneticileri de yer aldı. Ziyarette Yalova'nın eski ve yeni hali hakkında mukayeselerde bulunan İnce, 17 Ağustos Marmara Depremi ve sonrasında Yalova'da yaşanan değişimler hakkında da Vali Yılmaz'a bilgi aktardı. İnce ve beraberindekiler Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'a yeni görevinde başarılar dilediler. 
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ın diğer bir misafiri ise Garnizon Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer oldu. Koçer'de Vali Yılmaz'a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek görevinin hayırlı olmasını diledi. 
Vali Tuğba Yılmaz ise gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı konuklarına teşekkür ederek, Yalova'yı tanımaya çalıştığını, ilde yapılacak olan her çalışmada birlik, beraberlik ve koordinasyonun büyük önemi olduğunu söyledi. 
Editör: TE Bilişim