Yalova Valisi Tuğba Yılmaz Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen konsere ve Merkezi, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan gençlerin hazırladığı serginin açılışına katıldı.
Yalova Valisi Tuğba Yılmaz Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan gençlerimizin hazırlamış olduğu ahşap işleri ve çeşitli el yapımı ürünlerin sergilendiği sergiyi ziyaret eden Vali Tuğba Yılmaz,  ardından Engelli bireylerimiz tarafından gerçekleştirilen konser programına katıldı. Konsere Valimiz AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Özgür, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Kurum Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Engelli Bakım Merkezlerinden hizmet alanlar ve çok sayıda vatandaş da iştirak etti. Konser Etkinliğinin açılış konuşmasını Yalova Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Vekili Nazlı Gündoğdu Duman yaptı. Duman engelli gençlerin konsere nasıl bir şevkle hazırlandıklarının altını çizdi. Konser öncesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün çalışmalarını içeren tanıtım filmi izlendi. Ardından Müzik Öğretmeni Hasan Demir‘in yönetiminde, engelli merkezlerinde kalan gençlerden oluşan koro unutulmaz bir konser verdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, yerel ses sanatçısı Hakan Anaç ve Emel Başar’da katılarak parçaları ile destek verdiler. Vali Yılmaz Merkezi, Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan gençlerin hazırladığı serginin açılışına da katıldı. Eserleri ilgiyle izleyen Yılmaz gençleri kutladı.

 

Editör: TE Bilişim