Vali  Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Ziraat Bankası Bölge Müdürü ve Ziraat Bankası Şube Müdürü ile Finans Bank Şube Müdürüne iadeyi ziyarette bulundu.

Sırasıyla Ziraat Bankası Bölge Müdürü Mahmut Şencan, Finans Bank Şube Müdürü Bekir Kalır ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Lütfi Ural’a ziyarette bulunan Vali  Yıldırım, banka çalışmaları ve ilçelerdeki şubeler ile bankadaki işlem hacmi, krediler ve personel eğitimleriyle ilgili bilgiler aldı.

 

Ziyaretler sırasında tüm banka çalışanlarına hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Aziz Yıldırım, bankalardaki işlemlerin artmasının Afyonkarahisar'ın gelişmişlik seviyesinin artmasını gösterdiğini buna bağlı olarak ta Afyonkarahisar' daki banka miktarının ve işlem hacimlerinin çoğalması, ekonomimizdeki canlılığı ortaya koyduğunu söyledi.

 

Afyonkarahisar'ın banka işlemleri yönünden son derece aktif olduğunu, bununda ticari ve sosyal hayatımıza canlılık kazandırdığını söylen Vali  Yıldırım, mevcut durumun daha iyi olması temennisinde bulundu.