Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop'ta yayın yapan yerel gazeteler ile radyolar ve diğer basın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri, yazı işleri müdürleri ve ajans muhabirleriyle kahvaltıda bir araya geldi. 

İl Özel İdaresi Lokalinde gerçekleştirilen programa Vali Yardıncısı Mehmet Yüzer, Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Vitrinhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatima Özşahin, Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, yerel basın kuruluşlarının imtiyaz sahipleri, yazı işleri müdürleri ve ajans muhabirleri katıldı. Verdiği davete katılan tüm basın mensuplarına teşekkür eden Vali Özata Çetinkaya, ilerleyen süreçte internet medya temsilcileriyle de bir araya gelmeyi arzu ettiğini kaydetti.

Basına önem verdiğini dile getiren Vali Özata Çetinkaya; “Sinop’ta göreve başlayalı yaklaşık bir ayı geçti. Mesai içerisinde ya da dışında sürekli programlarda hep bir aradayız. Yaptığımız çalışmaları ulusal düzeyde çok büyük emeğiniz geçmektedir. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte olacağız. Sinop coğrafi güzellikler anlamında çok güzel bir yer. Çok eski tarihlere dayanan bir kültür zenginliği mevcut” dedi.
Editör: Vitrin Haber