VALİ YARDIMCISI ÜNAL ÇAKICI MASKİ’Yİ ZİYARET ETTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2017 - 11:34, Güncelleme: 28.04.2017 - 11:34
 

VALİ YARDIMCISI ÜNAL ÇAKICI MASKİ’Yİ ZİYARET ETTİ

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı’yı makamında ağırladı. Görüşmede, Manisa’nın 17 ilçesine yapılan yatırımlar ile ilgili konular görüşüldü. Görüşmenin ardından Çakıcı ve Coşkun, Mesir Festivali kapsamında İkiz Kuleler’deaçılannaht sanatı sergisini gezdiler.
Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Çakıcı’ya; Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Manisa'yı ve Mesir'i Tanıtma Derneği Başkanı Ufuk Tanık eşlik etti. NAHT SERGİSİNİ GEZDİLER  Makamdaki görüşmenin ardından, 477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında İkiz Kuleler binasında açılannaht sanatı sergisi gezildi. Sanatçı Ercan Ersöz’ün30 Nisan’a kadar gezilebilecek olan geleneksel naht sanatı ve model gemicilik eserleri, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle incelendi. İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE MANİSA’YA HİZMET Vali Yardımcısı Çakıcı ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür eden Genel Müdür Coşkun,  “Manisa’mızın her anlamda kalkınması ve daha güzel bir şehir haline getirilmesi için el birliğiyle çalışıyoruz. Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında binamızda açılan sergi vesilesiyle bir araya gelerek ilimizde hayata geçirdiğimiz yatırımlarla ilgili görüşme fırsatı yakaladık. Manisa’mız için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.    
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı’yı makamında ağırladı. Görüşmede, Manisa’nın 17 ilçesine yapılan yatırımlar ile ilgili konular görüşüldü. Görüşmenin ardından Çakıcı ve Coşkun, Mesir Festivali kapsamında İkiz Kuleler’deaçılannaht sanatı sergisini gezdiler.
Manisa Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Çakıcı’ya; Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Manisa'yı ve Mesir'i Tanıtma Derneği Başkanı Ufuk Tanık eşlik etti.

NAHT SERGİSİNİ GEZDİLER 
Makamdaki görüşmenin ardından, 477. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında İkiz Kuleler binasında açılannaht sanatı sergisi gezildi. Sanatçı Ercan Ersöz’ün30 Nisan’a kadar gezilebilecek olan geleneksel naht sanatı ve model gemicilik eserleri, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ve beğeniyle incelendi.





İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE MANİSA’YA HİZMET
Vali Yardımcısı Çakıcı ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür eden Genel Müdür Coşkun,  “Manisa’mızın her anlamda kalkınması ve daha güzel bir şehir haline getirilmesi için el birliğiyle çalışıyoruz. Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında binamızda açılan sergi vesilesiyle bir araya gelerek ilimizde hayata geçirdiğimiz yatırımlarla ilgili görüşme fırsatı yakaladık. Manisa’mız için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.