Vali Yardımcımız Ahmet Salih POÇANOĞLU Covid-19 Tedbirlerini Denetledi

2020-10-07 08:57:07

Vali Yardımcımız Ahmet Salih POÇANOĞLU Covid-19 Tedbirlerini Denetledi

01.10.2020

Artvin Vali Yardımcısı Ahmet Salih POÇANOĞLU Cumhuriyet ve İnönü Caddelerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında denetimlerde bulundu. Denetimler kapsamında iş yerleri, çay ocakları, manavlar, eczaneler, pastanenler, marketler, otobüs yazıhaneleri, şarküteriler, bankalar, berber, dolmuş, lokantalar, büfeler, alışveriş merkezleri ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve meydanlarda alınan Kovid-19 tedbirlerini inceledi.

Caddelerde ki iş yerlerini gezerek buralarda uygulanan Kovid-19 tedbirlerine ilişkin gözlemlerde bulunup iş yeri sahiplerinden bilgi alan Vali Yardımcısı POÇANOĞLU, kovid-19’la mücadelenin üç temel kuralı olan temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına istisnasız uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Caddelerde dolaşan POÇANOĞLU vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, salgınla herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Vatandaşlardan eş, dost ve akraba ziyaretlerine çok zaruri olmadıkça ara vermelerini, kalabalık ortamlara girmemelerimi, varsa düğün, nişan, mevlit gibi etkinlikleri ileri bir tarihe atmalarını istedi.

Öte yandan denetimlerde esnafların ve vatandaşların koronavirüs tedbirlerine büyük oranda uydukları gözlendi.

Denetimlerde Vali Yardımcısı POÇANOĞLU’na, Komiser Yardımcısı İlyas YILMAZ ve denetim ekibi eşlik etti.

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com