Bu haber kez okundu.

Vali Vekili Bünyamin Kuş’tan Taziye Ziyareti
banner229

Vali Vekili Bünyamin Kuş Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Durankaya ile Taşyaka köylüleri arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretine Vali Vekili Bünyamin Kuş,Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, İl Jandarma Alay Komutanı Halidun Eren, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Özel idaresi Genel sekreteri Hıfzullah Canpolat ve beraberlerindeki heyet ile birlikte Şirvan ilçemizde yaşanan üzücü olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Vekili Bünyamin Kuş, taziye ziyaretinde silahlı kavgada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar diledi.

Vali Vekili Bünyamin Kuş ve beraberlerindekiler daha sonra ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan asker ve polislerimizle bayramlaştılar.

Ziyaretlerde konuşan Vali Vekili Bünyamin Kuş, polis ve jandarma mensuplarının özveriyle çalıştığını ifada etti.

Kuş, "Ailenizle beraber, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum. Tabi yaptığımız görev gereği nöbetleşe de olsa bayramlarımızı yapıyoruz ama, asıl olan, sorumluluklarımız içerisindeki bölgelerde yaşayan insanlarımızın huzur ve mutluluğunu sağlamaktır.

Bunu sağlamak içinde kendimizden fedakarlık ediyoruz. O nedenle bayramlarda zaman zaman gurbette anadan babadan, eş'den ayrı bayramlar geçiriyoruz ama huzur ve güven ortamını sağladığımız sürece bizim bayramımız her zamandır diye düşünüyorum. Ülkemizin birliğini, beraberliğini, dirliğini tesis ettiğimiz müddetçe hep beraber daha nice bayramlara kavuşmuş oluruz. Eğer huzur, birlik, dirlik olmazsa hiçbir bayramında, hiçbir düğünün de anlamı olmaz. Çok şükür bu birlik ve dirliği tesis ediyoruz.

Tesis etmek için yoğun emek sarf ediyoruz. Hepimiz bu uğurda kendimizden fedakarlık ediyoruz, bunun karşılığı da olacaktır diye ümit ediyorum. Gurbette de olsak biz hep beraber bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara kavuşmayı ümit ediyorum.

Hepinizin tekrar eşinizle, çocuklarınızla, ailelerinizle beraber nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum" dedi.

Vali Vekili Bünyamin Kuş ve beraberlerindekiler Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek tarafından İlçe Jandarmaya yapmış olduğu Şehitler parkını gezerek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necat Cellek’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.