VALİ; “VATANDAŞ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR”

YAŞAM 15.01.2019 - 18:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3920+ kez okundu.
 

VALİ; “VATANDAŞ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Her hafta salı günleri 10.00-12.00 saatleri arası Vali "Vatandaşla Buluşma Toplantıları" devam ediyor 51 vatandaşımızla görüştü.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Her hafta Salı günleri düzenlediği Valilikte Vatandaşlarla görüşmesi devam ediyor. İl Merkezi, İlçeler ve köylerden gelen vatandaşlarımız, talep ve isteklerini bire bir dinleyen Vali Hasan Şıldak aldırdığı notları ilgili kurumlara aktararak takibini gerçekleştirmekte sorunlarını anlatan kişileri bilgilendirmektedir.   Burdur Valisi Hasan Şıldak ile görüşen vatandaşlar ise birinci elden sorunlarının dinlenmesi ve sorunlarına çözüm aranmasından dolayı memnuniyetini belermektedirler. böyle bir fırsat yakaladıkları için ayrıca teşekkür ettiler.  Vatandaşlarımızı tek tek dinleyen Vali Hasan Şıldak, Açık Kapı aracılığı ile resmi kayıtlara geçen istek ve talepler incelenerek çözüm noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.  Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar, Özel Kalem Müdürü Aygül Göker hazır bulundu.  
Her hafta salı günleri 10.00-12.00 saatleri arası Vali "Vatandaşla Buluşma Toplantıları" devam ediyor 51 vatandaşımızla görüştü.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Her hafta Salı günleri düzenlediği Valilikte Vatandaşlarla görüşmesi devam ediyor. İl Merkezi, İlçeler ve köylerden gelen vatandaşlarımız, talep ve isteklerini bire bir dinleyen Vali Hasan Şıldak aldırdığı notları ilgili kurumlara aktararak takibini gerçekleştirmekte sorunlarını anlatan kişileri bilgilendirmektedir.  

Burdur Valisi Hasan Şıldak ile görüşen vatandaşlar ise birinci elden sorunlarının dinlenmesi ve sorunlarına çözüm aranmasından dolayı memnuniyetini belermektedirler. böyle bir fırsat yakaladıkları için ayrıca teşekkür ettiler. 

Vatandaşlarımızı tek tek dinleyen Vali Hasan Şıldak, Açık Kapı aracılığı ile resmi kayıtlara geçen istek ve talepler incelenerek çözüm noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. 

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar, Özel Kalem Müdürü Aygül Göker hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.