Vali Mustafa Tutulmaz son emniyet müdürleri kararnamesiyle İlimiz Emniyet Müdür Vekilliğine atanan Gürsel Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

 

İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, Yıldız’ın makamına geçerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Ziyaret sırasında halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışan tüm emniyet mensuplarına hayırlı vazifeler dileyen Vali Tutulmaz, Emniyet Müdürlüğünün Valilik ile iç içe görev yaptığını, birçok zamanda mesailerini paylaştığını belirtti. Afyonkarahisar’da çok iyi ve güzel bir ortamın bulunduğunu hatırlatan Vali Tutulmaz, ilimizdeki bu güzel ortamın devamlılığını sağlamak için başarılı çalışmalar sürdüren kurumlarımızın arasında Emniyet Müdürlüğünün aktif kurumlar içerisinde yer aldığını sözlerine ekledi.

 

Vali Tutulmaz’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız, Sayın Valimizin destekleri ve talimatlarıyla Afyonkarahisar’da daha huzurlu ve daha güvenli bir ortam sağlanacağını ve bu uğurda özverili ve kararlı olarak görevlerini yerine getireceklerini ifade etti.