Vali Taşbilek Kurban Bayramı tatilinde alınan trafik tedbirlerini denetledi

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla alınan trafik tedbirlerini denetledi.

Vali Taşbilek Kurban Bayramı tatilinde alınan trafik tedbirlerini denetledi

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla alınan trafik tedbirlerini denetledi.

İkisu Bölge Trafik Uygulama noktasında İçişleri Bakanlığınca ‘Yaşam İçin Kısa Bir Mola’ sloganıyla ülke genelinde uygulamaya koyulan trafik güvenliği ve trafik kazalarına etki eden kural ihlalleri noktasında vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla, sürücü ve yolculara bilgilendirici videoların izlettirildiği "Yaşam Tünelinde" incelemelerde bulundu.

Vali Taşbilek, trafikte kural ihlali yapılmaması ve emniyet kemeri kullanımının can ve mal güvenliği bakımından büyük önem arz ettiğini belirterek, sürücülerin ve yolcuların kurallara uymaları noktasında uyarılarda bulundu.

Vatandaşların bayramlarını sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için il genelinde her gün 23 ekip, 52 trafik personelinin görev yaptığını belirten Vali Taşbilek, “Vatandaşlarımızın bayram döneminde sakin bir şekilde, yol planlaması yaparak, varacakları yere selametle varmaları bizim için çok önemlidir. Almış olduğumuz tedbirler ve vatandaşlarımızın duyarlı davranışları neticesinde üzücü hadiselerin yaşanmadığı bir bayram geçirmeyi hedefliyoruz. Arkadaşlarımız sürücülere trafik kural ihlallerinin önlenmesi amacıyla burada bilgilendirme yapıyorlar. Bayramlar sevdiklerimizle birlikte güzel zamanlar geçirdiğimiz, birlikteliğimizin pekiştiği anlardır. Lütfen sadece ön koltukta değil arka koltukta seyahat eden vatandaşlarımız da emniyet kemerlerini takmayı unutmasın. Ailelerinizle, çocuklarınızla ve bütün sevdiklerinizle güzellikler içerisinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER