Vali Şimşek Bor ilçesinde tarihi yapıları inceledi
İlçe, kasaba ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor ilçesinde bulunan tarihi yapıları incelemesinin ardından vatandaşlar ve ilçe esnafıyla bir araya geldi.

Beraberindeki heyet birlikteliğinde ilçede Halil Nuri Yurdakul Kütüphanesi ve Çin evi olmak üzere çok sayıda tarihi binada incelemelerde bulunarak; İl Kültür ve Turizm Müdürü Basri Akdemir’den yapıların genel durumları hakkında bilgi alan Vali Şimşek daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.
Ziyaretleri esnasında vatandaşların sorun, görüş ve taleplerini dinleyen Vali Şimşek, vatandaşlar tarından kendisine iletilen sorunları tek tek not aldırarak çözümü noktasında ilgili kurumlara talimat verdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerinde merkezde bulanan esnaflarla çay içerek sohbet eden Vali Şimşek; ”İlimizin ve ekonominin gelişmesinde esnaflarımız büyük rol oynuyor. Aynı zamanda faaliyet gösterdikleri yerin yatırımcıları konumundaki esnaflarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Ziyaretlerine bir müddet devam eden Vali Şimşek, esnaflara hayırlı ve bol kazançlı işler temennisinde bulunarak ilçeden ayrıldı.


 
 
Editör: TE Bilişim