Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

Vali Sezer, Çelebi ilçesi ve köylerinde incelemelerde bulundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Çelebi ilçesi ve ilçeye bağlı köylerde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Beraberinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Alıcıyeniyapan- Halildede köyleri arasında yürütülen asfalt yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Sezer, incelemelerinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Sezer, imkanlar çerçevesinde çözümü için ilgililere talimat verdi. Vatandaşlar Vali Sezer’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorun ve taleplerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı ayrıca teşekkür etti.

OKUL ZİYARETİ

Daha sonra Alıcıyeniyapan İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya gelen Vali Sezer, öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra istedikleri takdirde spor ve müzik alanlarında da eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyerek, bu konuda kendilerine her türlü desteğin verileceğini söyledi. Okul ziyaretinin ardından Tilkili köy girişine kurulacak olan Köylü Pazarı ve DİNEK Yöresel Ürünler satış alanında incelemelerde bulunan Vali Sezer, yöresel ürünlerin satışının yapılacağı bu alanların ilimizin tanıtımına ve ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

8 NOKTADA SATIŞ YERLERİ OLUŞTURULACAK

Vali Sezer “ Yöresel ürünlerin köylerimizde üretilip, sekiz noktada oluşturduğumuz ‘Kırıkkale Valiliği Yöresel Ürünler Tanıtım Satış Noktaları’ ında bunların köylüler adına pazarlanmasını sağlamayı amaçlıyoruz.” dedi.  Daha sonra Çelebi ilçesine geçen Vali Sezer’i, Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, Belediye Başkanı Yaşar Elidemir ve kurum müdürleri karşıladı. Çelebi Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen park içi düzenleme, restoran ve kafe çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Sezer, esnaf ziyaretinde bulundu. Karayolları Bölge Müdürlüğünce yürütülen Çelebi ilçesi bağlantı yol çalışmalarında da incelemelerde bulunan Vali Sezer, çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x