VALİ ŞENTÜRK, İŞVERENLERDEN DESTEK İSTEDİ

VALİ ŞENTÜRK, İŞVERENLERDEN DESTEK İSTEDİ

Vali Bilal Şentürk, sanayici ve işverenlere seslenerek istihdam seferberliğine destek istedi. 
Vali Şentürk, Bilecik TSO’da gerçekleşen ‘2019 İstihdam Seferberliği ve İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Sanayi, üretim ve istihdam potansiyeliyle Türkiye'nin önde gelen illerinden birisiyiz. Bu gücümüzü küçümsemeden devletin sağladığı imkanlardan yararlanmak suretiyle hep birlikte seferberliğe katkıda bulunacağız. Birlikte bir sinerji oluşturmalıyız'' dedi. 
Devletin ilgili kurumlarınca işveren ve sanayicilere ciddi desteklerin yapıldığına vurgu yapan Vali Şentürk, şöyle konuştu:
“Bu destekler bizler için. Ne iş yaparsak yapalım en iyisini yapmalıyız. Yaptığımız iş sadece şahsımıza değil ne kadar geniş kitleye faydalı bir iş ise o kadar makbul bir iştir. İşsiz bir insanın iş kurabilir duruma gelebildiğini görmek mutluluktur. Biz eğitim ve istihdam konusunda enerjimizi sarf etmeliyiz. Bu noktada en büyük yardımcılarımız işverenlerimiz. İstihdam yüküne devlet farklı kurumlar aracılığıyla destek sağlıyor. Ürettiğimiz ürünlerle dünyanın her pazarına girebilecek durumdayız. Sanayi, üretim ve istihdam potansiyeliyle Türkiye'nin önde gelen illerinden birisiyiz. Bu gücümüzü küçümsemeden devletin sağladığı imkanlardan da yararlanmak suretiyle hep birlikte seferberliğe katkıda bulunacağız. Birlikte bir sinerji oluşturmalıyız'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum