Vali Memiş'e hemşerilerinden anlamlı ziyareti

GÜNDEM 20.02.2017 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2713+ kez okundu.
 

Vali Memiş'e hemşerilerinden anlamlı ziyareti

Bulancak'tan bir heyet hemşehrimiz Gümüşhane Valisi Okay Memiş'e ve Gümüşhane'de nazı ziyaretlerde bulundular.
Heyette Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun Üniversitesi Genel Sekreteri Kadir Aydın, İşadamları Ahmet Erdem, Aydın Karataş, Tempo TV Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet ve Muammer Yaman yer aldı.Heyet ilk olarak hemşerimiz Vali Memiş'i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Bulancak TSO Başkanı Fatoğlu, Vali Memiş'e ziyaret anısına çotanak tablosu hediye etti.Başkan Fatoğlu, Giresunlu bürokratların üst düzey görevlerde yer almasının büyük mutluluk verici olduğunu söyledi.Vali Memiş ise ziyaret nedeniyle heyet adına Başkan Fatoğlu'na Karaca Mağarası rölyefi hediye etti. Bulancak heyeti Vali Memiş'in ziyaretinin ardından Vali Memiş ile birlikte Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay’ı makamlarında ziyaret ettiler. 
Bulancak'tan bir heyet hemşehrimiz Gümüşhane Valisi Okay Memiş'e ve Gümüşhane'de nazı ziyaretlerde bulundular.
Heyette Bulancak TSO Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun Üniversitesi Genel Sekreteri Kadir Aydın, İşadamları Ahmet Erdem, Aydın Karataş, Tempo TV Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karaahmet ve Muammer Yaman yer aldı.
Heyet ilk olarak hemşerimiz Vali Memiş'i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Bulancak TSO Başkanı Fatoğlu, Vali Memiş'e ziyaret anısına çotanak tablosu hediye etti.
Başkan Fatoğlu, Giresunlu bürokratların üst düzey görevlerde yer almasının büyük mutluluk verici olduğunu söyledi.
Vali Memiş ise ziyaret nedeniyle heyet adına Başkan Fatoğlu'na Karaca Mağarası rölyefi hediye etti. Bulancak heyeti Vali Memiş'in ziyaretinin ardından Vali Memiş ile birlikte Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay’ı makamlarında ziyaret ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.