Yeni tip Koronavirüs (COVİD-19)’ün Türkiye’de de görülmesinin ardından virüsün yayılmasını engellemek tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da alınan önlemler arttı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında toplanan Pandemi Kurulu, birçok karar alarak vatandaşların dışarı çıkmasını ve toplu ortamlarda bulunmaları kısıtladı.

Koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü ilk andan beri virüsün Elazığ’da yayılmasını önlemek için büyük bir özveriyle çalışan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, vatandaşları sosyal mesafeyi korumaları noktasında uyarıyor.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatları ile bu defada vatandaşların sıkça uğradığı Pazar yerlerinde önlemler arttırıldı.

Pazar yerlerinde yoğunluk olmaması ve çocukların giriş çıkışlarını engellemek için Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler pazarların giriş çıkışlarında kontrol yapıyor.

KALDIRIM: LÜTFEN ALINAN TEDBİR VE KARARLARA SIMSIKI UYALIM

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Pazar yerlerinde de önlemlerimizi artırdık. Yoğunluk oluşmaması ve çocukların bu mekanlara girişlerini engellemek için giriş çıkışlarda ekiplerimiz kontrol yapıyorlar... Lütfen alınan tedbir ve kararlara sımsıkı UYALIM... #EvdeKalElazığ” dedi.