Vali Gürel’den ASM ve Muhtarlık ziyareti

Vali Gürel’den ASM ve Muhtarlık ziyareti

Yayın: 18.09.2019 23:32
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Kayabaşı Muhtarı Orhan Yavuz, Birinci Basamak Sağlık Kuruluşu olan Kayabaşı Aile Sağlığı Merkezi ve Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Tevfik Bostancı’yı Muhtarlık ofisinde ziyaret etti.

Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Orhan Yavuz ile Muhtarlık Ofisinde bir süre sohbet eden Vali Gürel, mahallenin sorunları ve muhtarlık olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kayabaşı Aile Sağlığı Merkezini de (ASM) ziyaret ederek ASM’de görevli Aile Hekimleri Muhammet Ali Yiğit, Mustafa Şahan, Tarkan Tekin ve Volkan Dikbaş ile bir süre görüşen Vali Gürel; koruyucu, teşhis ve tedavi edici sağlık hizmeti ile birlikte gebe, bebek, çocuk takipleri, aşılama, bağışıklık hizmetleri, meme, rahim ağzı ve bağırsak kanserlerine yönelik erken tarama testleri ve takipleri, obezite takibi, hipertansiyon ve şeker hastalığı gibi kronik hastalıkların tarama takip ve tedavisi, rutin laboratuar tahlilleri ve ayrıca her türlü sağlık sorunları için danışmanlık hizmetleri gibi vatandaşlarımıza sunulan hizmetler hakkında bilgiler aldı. ASM Doktorlarına ve görevli personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Gürel muayene olmak için sıra bekleyen vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Tevfik Bostancı’yı Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan çalışma ofisinde ziyaret eden Vali Gürel’i, Muhtar Bostancı ve İhtiyar Heyeti üyeleri karşıladı. Muhtar ve azalar ile mahallenin sorunları hakkında bir süre sohbet eden Vali Gürel çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Fuat Gürel’in Kayabaşı Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesine gerçekleştirdiği Muhtarlık ve ASM ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ile Sağlık Hiz. Başkanı Uz. Dr. Sedat Özdemir eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.