Vali Gürel 'Şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz'

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, büyük önem vererek gelenek haline getirdiği Şehit Ailesi ziyaretlerinin yanında Gazilerimizi de unutmayarak sık sık evlerinde ziyaret etmeye devam ediyorlar.

GÜNCEL 21.02.2020 17:26:40 0
Vali Gürel

 

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte Karabük Merkez´de ikamet eden Kore Gazisi Kamil Özalp ve Kore Gazisi Osman Akkaya´yı evlerinde ziyaret eden Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ailelerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet ettiler.

İlimizde göreve başladığı gün ilk ziyaretini şehit ve gazi ailesine gerçekleştiren ve ziyarette  “Devlet olarak bugün olduğu gibi gelecekte de şehit ailelerimizin  ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuşan Vali Gürel, günlük programlarının yanı sıra şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ederek hayır dualarını almaya devam ediyor.

Devletin ve milletin şehitlerin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğini ifade eden Vali Gürel, 'Şehitlerimizin geride bıraktıkları devletimiz ve milletimiz için birer emanettir ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilerimize de sağlıklı güzel ömürler diliyorum.” dedi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °