Dolar 32,4204
Euro 34,4252
Altın 2.489,42
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Vali Epcim, Demirözü ve Gökçedere’de İncelemelerde Bulundu

Vali Epcim, Demirözü ve Gökçedere’de İncelemelerde Bulundu
16 Ekim 2019 17:21 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:13
A+
A-

Kamu yatırımlarına ilişkin çalışmaları yerinde görmek ve sorunları tespit etmek üzere ziyaretler gerçekleştiren Vali Cüneyt Epcim Demirözü İlçesi ve Gökçedere Beldesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

Demirözü ziyaretinde Vali Epcim’i Kaymakam Ömer Coşkun ile kamu kurumlarının amirleri karşıladı. Vali Epcim, Kaymakam Coşkun ile makamında gerçekleştirdiği bire bir görüşmede ilçede sürdürülen yatırımlara ilişkin bilgi aldı. Ziyareti kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden Vali Epcim vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Epcim, Demirözü’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Gökçedere Beldesi’ne gitti. Beldede ilk olarak Ferahşat Bey Camii’yi ziyaret eden Epcim, Akkoyunlular döneminden kalma tarihi yapının yanı sıra bitişikteki medrese, kabristan ile hamam kalıntılarını dolaştı. Kendisine eşlik eden Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır’dan bilgi alan Vali Epcim, beş yüz yıllık tarihi yapının kurtarılması için gerekli adımların atılacağını bildirdi.

Daha sonra Belediye Başkanı Yavuz Bakır’ı makamında ziyaret eden Vali Epcim, Belde’de büyük çoğunluğu vakıf arazisi üzerine imar edilmiş yapılar nedeniyle yaşanan problemleri dinleyip çözüm önerileri üzerine bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Epcim, Gökçedere Beldesi’ndeki incelemelerini sağlık ocağı inşaatı ziyaretiyle sonlandırdı.

Vali Cüneyt Epcim’e incelemeleri sırasında Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Haluk Akkoyunlu eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.