Vali Doruk’tan Örnek Esnaflara Teşekkür

2020-01-23 08:21:05

Vali Doruk’tan Örnek Esnaflara Teşekkür

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, sosyal duyarlılıkla hareket ederek işletmelerinde örnek hizmet anlayışı ortaya koyan Artvinli esnaflardan Kubilay Ural ve Mustafa Özdemir’i makamında kabul ederek, sahip oldukları hizmet anlayışından dolayı esnaflara ayrı ayrı teşekkür etti.

Kabulde esnaflarla bir süre sohbet eden Doruk, şunları söyledi: “ Bilindiği üzere “Marifet iltifata tabidir” örnek davranışlar takdir edildiği müddetçe anlam kazanır. Ben de Artvin Valisi olarak şehrimizde hizmet veren siz kıymetli esnaf arkadaşlarımı toplumsal sorumluluk bilinci ve yardımlaşma ruhuyla işyerlerinizde gösterdiğiniz ulvi hizmet anlayışından dolayı tebrik ediyorum. Ortaya koyduğunuz örnek hizmet anlayışı ile esnaflığı ahlaki değerlerimizle harmanlayarak, milletimizin yüzyıllardır sahip olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna öncülük eden “Ahilik” kültürünü günümüze taşıyıp yaşatmanızın yanı sıra ilimizin tanıtımına da pozitif yönde katkı sunmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, bu minvalde işlerinizin her daim bereketli olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflarda göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Vali Doruk’a teşekkür ettiler.

Esnaflardan yiyecek sektöründe faaliyet gösteren Kubilay Ural ihtiyaç sahibi öğrencilere iş yerinde ücretsiz yemek hizmeti verirken, Berberlik mesleğini icra eden diğer esnaf Mustafa Özdemir ise tatil dönemlerinde karneleriyle birlikte başarı belgelerini de yanlarında getiren öğrencilerin saçlarını ücretsiz kesiyor.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com