Vali Doruk, Şoför Esnafının Sorun ve Taleplerini Dinledi

2020-01-18 08:14:36

Vali Doruk, Şoför Esnafının Sorun ve Taleplerini Dinledi

 

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

 

Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şeref Öngüner ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Remzi Yıldız, Hasan Sarayoğlu, Ercan Özvar, Müfit Öztürk, Enver Çelik, Vali Doruk’u ziyaret ederek, sektörde karşılaştıkları sorunları ve taleplerini iletti.

 

Başkan Şeref Öngüner, oda olarak yaptıkları faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Öngüner, taksici, dolmuşçu, minibüsçü, nakliyeci ve kamyoncu esnafını aynı çatı altında buluşturan Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odasının kentin gelişmesi ve esnafımızın kalkınmasında önemli rol üstlendiğini söyledi.

 

Öngüner, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Vali Doruk’a tüm oda üyeleri adına teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doruk ise Artvin’de Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın çalışmalarını ve sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, tüm şoför esnafına kazasız ve belasız bol kazanç dileklerinde bulundu.

 

Yaklaşık iki saat süren ziyarette, ayrıca kent ulaşımı ve karayolu konularında fikir alış verişinde bulunuldu.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com