Vali Doruk, Elazığ'daki Depremde Başarıyla Görev Yapan Ekipleri Ödüllendirdi

2020-02-07 08:50:31

Vali Doruk, Elazığ'daki Depremde Başarıyla Görev Yapan Ekipleri Ödüllendirdi

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde arama kurtarma çalışmalarına katılan 12 kişilik arama kurtarma ve sağlık ekibi, Artvin Valisi Yılmaz Doruk tarafından “başarı belgesi” ile ödüllendirildi.

Valilik Makamında gerçekleşen ödül törenine, İl Sağlık Müdürü İrfan Akalın ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı ile kurtarma ekibi katıldı.

Sağlık personeli ve AFAD ekibiyle tek tek tanışan Vali Doruk, gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.

Böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Doruk, Elazığ’da depremzedelerin yardımına koşan ve fedakârca arama kurtarma çalışmaları gerçekleştiren ekibe teşekkür ederek, gösterdikleri üstün gayret ve çabalarından dolayı “Başarı Belgesi’yle ödüllendirdi.

Vali Doruk, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com