Vali Doğanay, Türkiye Şampiyonu Alkan’ı Tebrik Etti

2017-04-26 07:40:16

 Vali Doğanay, Türkiye Şampiyonu Alkan’ı Tebrik Etti

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bursa’da Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Pazar günü düzenlenen 12´nci Bursa Orhangazi Uluslararası Tarihi Kent Koşusu “Masterler” kategorisinde Türkiye birincisi olan Artvinli Talat Alkan´ı makamında kabul ederek, başarısından dolayı kutladı.

15 kilometrelik Uluslararası Tarihi Kent Koşusu´nda bin 276 sporcu, 4 bin metrelik halk koşusunda ise bin 871 sporcunun ter döktü. Yarışlara Kenya, Etiyopya, Fas, Uganda, Rusya ve Yunanistan´dan toplam 26 sporcu katıldı.

Yarışlara Artvin ilinden katılan Artvinli başarılı sporcumuz Talat Alkan, yarışmada 1 saat 43 saniye derece yaparak Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Başarılı sporcuyu makamında kabul edilen Vali Doğanay, "Bursa’daki anlamlı yarışlarda ilimizi başarıyla temsil ederek Türkiye şampiyonluğunu ilimize getirdiniz ve tüm Artvinlileri gururlandırdınız. İlimizi temsilen katıldığınız gerek yurt içi gerekse yurt dışı yarışlarda serhad şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlıyorsunuz. Sizleri başarılarınızdan dolayı tüm Artvinliler adına bir kez daha tebrik ediyorum ve başarılarınız daim olmasını diliyorum. Valilik olarak maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Doğanay başarılı sporcu Alkan ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com