Vali Çeber, Öğrencilerden Gelen Davete Kayıtsız Kalmadı

Vali Çeber, Öğrencilerden Gelen Davete Kayıtsız Kalmadı
Rize Valisi Kemal Çeber, şehir merkezinde yaptığı incelemeler esnasında bir grup öğrenci tarafından okula davet edilmesi üzerine, davete kayıtsız kalmadı ve öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, şehir merkezinde yaptığı incelemeler esnasında, ÇAYKUR Ortaokulu 5/B ve 5/C sınıfının öğrencileri tarafından seslenilerek sınıflarına davet edilmesi üzerine, davete kayıtsız kalmadı ve öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Öğrencilerle bir müddet sohbet eden ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulunan Vali Çeber, “Muhakkak hepinizin gelecek için belli hedefleri var. İleride yapmak istediği meslekle ilgili planlarınız var. Hayallerinizi gerçekleştirebilmenizin yolu çok okumaktan, planlı ve programlı çalışmaktan geçiyor” dedi ve teknolojiyi gerekli koşullarda ve verimli bir şekilde kullanmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret esnasında Okul Müdürü Muharrem Usta’dan da okul hakkında bilgiler alan vali Çeber, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak okuldan ayrıldı.

vali-ceber,-ogrencilerden-gelen-davete-kayitsiz-kalamadi-1.jpgvali-ceber,-ogrencilerden-gelen-davete-kayitsiz-kalamadi-2.jpg