Vali Bilgin’den Kırklareli’li vatandaşlarımıza teşekkür

Ülkemizde uygulanan Koronovirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız Bilim Kurulumuzun aldığı karar sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdopan’ın müjdesiyle 10 Mayıs 2020 Pazar günü saat 11:00-15:00 saatleri arasında sokağa çıktılar.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, daha önce yaptığı açıklamada; sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı ilimizde, uzun zamandır evlerinde kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız 10 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkacağını, yaşlılarımız dışarı çıkacağı saatlerde diğer vatandaşlarımızın gönüllü olarak evlerinden çıkmamaları konusunda Kırklareli halkından ricada bulunmuştu.

Vali Bilgin’in bu ricasına hassasiyet gösteren Kırklareli halkı sokağa çıkmayıp ve kurullara uydu. Vali Bilgin’de uygulamaya olumlu olarak destek vermelerinden dolayı Kırklareli halkına teşekkür ederek bu açıklamalarda bulundu.
“Kısıtlama getirilerek uzun süre evlerinde kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın 10 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıktığı süre içerisinde gönüllü olarak evlerinden çıkmayarak, hassasiyet gösteren ve uyarıları dikkate alan, sosyal mesafe kurallarına uyan Değerli Kırklarelili vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Hep birlikte başaracağız” dedi.
(Kırklareli Valiliği)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol