Vali İrfan Balkanlıoğlu, toplumun her kesiminden kendisini ziyarete gelenlerle görüşmeye devam ediyor.

İlk olarak petrol ürünleri toptan ve perakende ticareti alanında faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 20. Meslek Komitesi üyelerini misafir eden Vali Balkanlıoğlu, üyelerden sektördeki gelişmeler hakkında bilgiler alarak ilimizin kalkınması adına çaba gösteren herkese muvaffakiyetler dilediğini söyledi.

Daha sonra İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu ile görüşen ve Kooperatif tarafından üretilen mamuller hakkında bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, Sakarya gibi İzmit’in de çok verimli topraklara sahip olduklarını ve bunların daha fazla değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Son olarak Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu, Muhtar Çalık ile mahalle sakinlerine ziyaretleri için teşekkür edip esnaflara da hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Muhtar Çalık ve beraberindekiler, kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden ve geçtiğimiz günlerde sıkıntılarını dinleyip sorunları çözmek için yetkililerle birlikte mahalleyi ziyaret etmesinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Devlet olarak en ücra yerlerde bile her türlü sorunu çözmek için imkânlar dâhilinde çaba gösterdiklerini belirten Vali Balkanlıoğlu, halka hizmet etmenin en önemli görevlerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi.