Bu haber kez okundu.

Vali Atik’ten Şehit Güvenlik Korucusu Reşit Koçak’ın Ailesine Taziye Ziyareti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Eruh ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan operasyonda şehit olan Güvenlik Korucusu Reşit Koçak'ın ailesini ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır diledi.

Vali Atik, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl jandarma Komutan Yardımcısı Albay Erol Ürküt, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile birlikte Pervari’nin Köprüçay köyünde Şehit ‘Koçak’ ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Şehidin, babasına, yakınlarına ve köylülere başsağlığı ve sabır dileyen Vali Atik, ’’Şanlı al bayrağımızın altında millet olarak huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak, canını bu vatan uğrunda, milletin bekası uğrunda şehit olan kardeşlerimizin ve bu uğurda çarpışan kahraman gazilerimizin sayesindedir. Bizlere düşen görev, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleri olan şehitlerimizin geride bıraktıkları ailelerine sahip çıkmaktır.” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Vali Atik, her türlü fitneyi de hep birlikte bertaraf edeceklerini sözlerine ekledi. Kur’an-ı Kerim’in okunduğu, taziyede aziz şehitlerimiz için dua edildi.

Şehit Reşit Koçak’ın babası ve yakınları taziyede bulunan Vali Ali Fuat Atik ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Taziye ziyaretinin ardından Köprüçay Köyü ilkokulunu ziyaret eden Vali Atik, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfta öğrencilerle sohbet eden Vali Atik, okul kütüphanesini kitaplarla zenginleştireceklerini belirtti.

Şehit Güvenlik Korucu Ahmet Koçak, 17 Mayıs 2019 tarihinde Eruh ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.