Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Spor Tesislerinde Gençlerle Buluştu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 14 Eylül Kapalı Spor Salonu ve 2.nolu Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında çocuklar ve gençlerle bir araya geldi.

Spor tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Atik’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, il genelinde yürütülen spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

2.nolu Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında spor eğitimi gören gençleri ziyaret eden Vali Atik, gençlerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

Daha sonra 14 Eylül Kapalı Spor Salonu’na geçen Vali Atik buradaki çocuklarla sohbet ederek, tenis oynadı.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz eğitimlerinin yanı sıra bir spor dalıyla ilgilenmelerinin önemine değinen Vali Atik, ’çocuklarımızı ve gençlerimizi milli, değerlerimize bağlı, planlı ve programlı çalışmalarla spora yönlendirmeliyiz, böylece onları kötü alışkanlıklardan koruyabiliriz.’ dedi.

İnceleme ve ziyaret sırasında Vali Atik’e, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.