Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Başarılı Sporcuları Kabul Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi sporcularını makamında kabul etti.

Vali Atik, ISF Gençler Bocce (Petank) Dünya Şampiyonasında dünya üçüncüsü ve Türkiye Liseler arası Bocce şampiyanasında birinci olan Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi sporcularını makamında kabul etti.

Sporculara, Okul Müdürü Şakir Kayalap, Müdür Yardımcıları Metin Yıldız, Murat Marakçı eşlik etti.

Kabullerinden dolayı Vali Atik’e teşekkür eden okul müdürü Şakir Kayaalp ve sporcular, yürütmüş oldukları sportif faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Sporcularla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Atik,  sporcuları tebrik ederek, kendilerini altınla ödüllendirdi.

Gençlerimiz kendi branşlarında çok güzel sonuçlar elde ederek, hem ilimizi hem de ülkemizin gururu olduklarını kaydeden Vali Atik, ilimizdeki tüm spor branşlarına Valilik olarak bütçe imkanlarımız dahilinde destek olduklarını belitti.

02-09 Mayıs 2018 tarihlerinde Fası’ın Marakeş kentinde yapılan şampiyonada, Ayşe SALDIRAN ve Rabia Şevval ERYEŞİL Dünya 3.sü olmuş, ayrıca Dilçin OĞUZ ve Neşegül SEVİLGEN Liseler arası Bocce Türkiye şampiyonasında birinci olmuşlardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.