Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik’in  “Gaziler Günü” Kutlama Mesajı
banner229

Vali Ali Fuat Atik, ’19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vali Atik mesajında; “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazilik’ unvanı ile ‘Mareşal Rütbesi’nin verilişinin 97’nci yıl dönümünü ve ‘Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.

Şehit ve gazilerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için verdiği kutsal mücadele, tarih sayfalarında kahramanlık, vatanseverlik destanı olarak yerini almıştır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın birlik ve beraberliği, huzuru ve esenliği için göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimiz daima gurur kaynağımız olmuşlardır.
Gazilerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları Cumhuriyetimizi birlik ve beraberlik içinde koruyacak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemil 6 yıl önce

Bu bay vali birde Havaalanının açılışını ne zaman yapacaklar konusunda bir mesaj yayınlasa açıklama yapsa halkı bilgilendirse halkın merakını giderse iyi olmazmı öyle sessiz sessiz yapılan tüm yorum ve medyadaki bu konuda paylaşımları görmezden gelip öyle sessiz kalmak ilgisizlik olarak değerlendirilir ve SAHİPSİZ MEMLEKET söylemi tekrarlanıyorsa bunu müsebbipleri kamu oyunu bilgilendirmesi gereken suskun yetkililerdir