19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Vali Al'dan Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Al'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Kerem Al, yayımladığı mesajında vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Osmaniye Valisi Kerem Al, yayımladığı mesajında vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Vali Al, birlik ve beraberliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, manevi hassasiyetleri geliştiren, bereket ikliminin herkesi kuşattığı bir Ramazan Bayramı'nı daha huzur içinde karşılamanın kıvanç ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bayramların toplumsal yaşantıda çok önemli ve anlamlı bir yeri olduğun belirten Vali Al şöyle dedi: "Bayramlarımız sevginin, saygının ve hoşgörü ortamının pekiştiği, kaygı ve tasaların geri plana itildiği, insani ilişkilerin güçlendiği, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği,  gönüllerimizi barışa, huzura, kardeşliğe ve esenliğe açtığımız, umutlarımızın canlandığı özel günlerdir.

Bu özel günleri akraba, dost, komşu, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi insanları ziyaret ederek geçirmeli; sevinçte ve kederde onlarla birlikte olduğumuzu göstermeli, bayram gününde onların gönüllerini alarak, muhtaç durumdaki insanlara maddi ve manevi desteklerimizi ulaştırmalıyız.

Ayrıca, bu cennet vatanda milletimizin huzur ve güven içinde yaşaması için büyük fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi ziyaret ederek onları sevgiyle kucaklamalıyız. Bu coşkulu kaynaşma gününde mutluluğun dışında kalmamaya ve hiç kimseyi unutmamaya özen göstermeliyiz.

Unutulmamalıdır ki bayram, bir çocuğun yüzündeki tebessümdür, bir yetimin gülmesidir, bir yaşlının ellerinin mutluluktan titremesidir, bayram; hayattır ve hayat paylaşılınca güzeldir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cebelibereket’in yiğit evlatları olarak, milletimizi güçlü kılan gönül medeniyetimizin kazandırdığı yüksek insani değerlerimiz ve birlik ruhu ile bu bayramı da eksilmeyen bir coşku ve heyecan içinde kutlayacağımıza tüm kalbimle inanıyor, Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine, ülkemize Osmaniye’mize hayırlar getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar