Özdilek

Güncel

Vali Aksoy şehitlikleri ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla Bağçesme ve Polis Şehitliğini ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştı.

12 Ağustos 2019 Saat: 23:55
Vali Aksoy şehitlikleri ziyaret etti
Vali Aksoy şehitlikleri ziyaret etti

Vali Aksoy şehitlikleri ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla Bağçesme ve Polis Şehitliğini ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştı.

Vali Aksoy şehitlikleri ziyaret etti

Şehitlik Ziyaretine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Deniz Eğitim  ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız,  Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Haluk Saygılı,  daire müdürleri, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve şehit aileleri katıldı.

 

En değerli varlıklarını, canlarını bu ülke için veren şehitlerimize devlet ve millet olarak şükran duygularını ifade etmek üzere bugün şehitlikte bulunduklarını belirtenVali Hüseyin Aksoy; “Bugün Arefe günü ve şehitlerimiz için buradayız. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize  şükranlarımızı sunuyoruz. Kurban Bayramı dostlukların pekiştiği, küskünlüklerin ortadan kalktığı özel ve anlamlı günler olarak değerlendirebileceğimiz bir bayramımız. Bu anlamda hereksin bayramını yürekten kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir bayram diliyorum. Zaman zaman istisnada olsa Bayram sabahları silah atımına tanklık ediyoruz. Buradan bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum; sevincimizi silah atarak ortaya koymamalıyız. Kaza ve ölümler meydana geliyor, bunlara müsaade etmemeliyiz. Bu anlamda herkesi sağ duyulu bir şekilde, bayramın ruhuna uygun bir şekilde bayramı kutlamaya davet ediyorum. Diğer bir önemli hususta en fazla karşı karşıya kaldığımız durumlardan birisi de trafik kazalarıdır. Trafik kaza nedenlerine baktığımızda da özellikle kurallara uymama ortaya çıkıyor. Bütün yolculardan, sürücülerden emniyet kemelerini takmalarını özellikle istirham ediyor, kurallara uymalarını talep ediyorum.  Bayram günü hüzünlü gün haline dönüşmesin, can kaybı mal kaybı yaşamayalım ve bayramı bayram tadında yaşayalım.” dedi.

 

Bağçeşme Şehitliği ve ardından Polis Şehitliğini ziyaret ederek, karanfiller bırakan Vali Aksoy, Şehit  ailelerinin Kurban bayramlarını tebrik ederek, onlarla  yakından ilgilendi.

 

Ziyaret, Yeni Cuma Camii İmamı Ali Gülmez ve Topçular Ulu Camii İmamı Hikmet Akçay’ın  şehitlerimiz için okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı dualarla sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat