Özdilek

Güncel

Vali Aksoy, şehit pilotun ailesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Şehit Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in Başiskele ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

16 Ekim 2019 Saat: 18:37
Vali Aksoy, şehit pilotun ailesini ziyaret etti.
Vali Aksoy, şehit pilotun ailesini ziyaret etti.

Vali Aksoy, şehit pilotun ailesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Şehit Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in Başiskele ilçesinde ikamet eden  ailesini ziyaret etti.

Vali Hüseyin Aksoy, Başiskele İlçesi Muhtarları ile yaptığı toplantının ardından, Kartepe’de eğitim  helikopterinin düşmesi sonucu şehadet mertebesine eren Şehit Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in Başiskele ilçesinde ikamet eden  ailesini ziyaret etti.

  Ziyarette Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’i ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Başiskele İlçe Müftü Vekili Uzm. Vaiz Muhammet Yıldız’ın şehitlerimiz için okuduğu Kur’an-ı Kerim ve İl Müftüsü Sinan Cihan’ın yaptığı duaların ardından Şehidimiz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz’in ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat