Vali Akbıyık, ilk olarak Valilik binasında bulunan Kanka Polis Giyim Mağazasını, ardından da Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren Sevgi Giyim Mağazasını ziyaret etti. Vali Akbıyık, buraya gelen yardıma muhtaç aile çocuklarına kışlık giyim yardımında bulunarak kendi elleriyle tepeden tırnağa giydirdi.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali İdris Akbıyık, Valilik bünyesinde hizmet veren İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından açılan giyim mağazası ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’mıza ait Sevgi Giyim Mağazası’ndan yardıma muhtaç vatandaşlara zaman zaman giyim desteğinde bulunduklarını söyledi.

Hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen giyim malzemelerinin Hakkari’de tespit edilen fakir ailelere ücretsiz olarak verildiğini ifade eden Vali Akbıyık, "Mağazalarımıza giyim desteğinde bulunan firma yetkililerine ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz burada mağdur vatandaşlarımızın her ihtiyacını karşılamak amacıyla gerek devletin imkânlarını gerekse sivil toplum örgütlerini ve yerel yönetimleri seferber etmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimiz vatandaşın her türlü problemi ile ilgileniyorlar. Zaman zaman sportif, kültürel etkinlikler yaparak ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Bu mağazada onlardan biri. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

g_3.jpg

g_6.jpg

g_5.jpg

g_8.jpg

Editör: Haber Merkezi