son haberler

Vakıf Mütevellisine Veda Yemeği

Yayınlanma Tarihi: 5 Şubat 2020 okunma

Vakıf Mütevellisine Veda Yemeği
Gündem
0

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2019 yılında bir yıllık görev sürelerini tamamlayan mütevelli heyeti üyelerine veda yemeği düzenlenerek teşekkür plaketi verildi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, görev süresi dolan heyet üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Heyet üyelerinin emeklerini, mesailerini insanlara yardım ve hayır yolunda karşılık beklemeksizin çalıştıklarını ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Kaymakam Bey’in acilen İlküvez’de bulunması gerektiği için burada bulunamadı. Kendisi özürlerini iletmemi istedi. Sizlere de selamını iletti. Siz hepiniz aynı zamanda Ünye’nin önemli bir kurumunu temsil ediyorsunuz.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı önemli bir hayır kurumu ve önemli bir sorumluluğu olan aynı zamanda hakkı, hukuku olan bir yer. İhtiyacı olan vatandaşlarımızı tespit etmek, onlara ulaştırmak ve bunların içerisinde de ihtiyacı olanları tespit etmenin sorumluluğu içerisinde olan kardeşlerimizsiniz.

Bu görevi bir dönem ben de yapmıştım

Cenab-ı Allah orada bir yıl sizlerin içerisinde aynı görevi, yapmayı nasip etmişti. Burada bugün görevi başka arkadaşlarımıza devreden bizde birlikte bu faaliyeti sürdürdük. Güzel, huzurlu ve keyifli bir ortam. İnsana dokunma, garip gurebaya ulaşmak, onların yokluğuna dert, çare ve derman olmak çok önemli. Bu ihtiyaca sahip olanları bulmak, buluşturmak ve onları bulduğunuz gibi de ihtiyaç ve sıkıntılarını giderme noktasında gayret etmek insana ayrıca iç huzur vermektedir. Sizlerinde bu iç huzuru yaşadığınızı düşünüyorum. Bu göreve yeni gelenlere bu ulvi görevin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hizmetlerinden dolayı Sayın Kaymakamımız bu anı hatırlamak ve gelecekte bizde burada çalıştık demenin anısında bir plaket düzenlemiş. Sayın Kaymakamımızı burada olmadığı için hem onun adına hemde yerel yönetim olan Ünye Belediyesi olarak bizler sizlere takdim edelim, diyoruz. İnşallah bu anıları güzel bir şekilde hatırlar, sizler de aynı görevi hayırlısıyla ve Allah rızasını güderek yürütürsünüz diyorum”.  şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından, mütevelli heyetinde görev yapan ve 1 yıllık görev süresi dolan STK Temsilcisi Nurullah Keskin’e plaketi Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Bayramca Mahalle Muhtarı Cengiz Bahçe’ye Ünye Müftüsü Ali Işık, Saraçlı Mahalle Muhtarı Arslan Akbaş’a ise Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz plaket takdim etti.

Görev süresi dolan üyelerin yerine STK Temsilcisi Muammer Kıroğlu, Çiğdem Mahalle Muhtarı Osman Demir ve Ataköy Mahalle Muhtarı İsmet Keskin geldi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.