Vakfıkebir İlçe Müftüsü Recep Şahan, Türkiye Diyanet Vakfı'nın Vekalet Yolu ile Kurban Kesim Organizasyonuna, Vakfıkebir ilçesinden bu yıl 171 hisse kurban vekaleti alındığını söyledi.

MÜFTÜ ŞAHAN: VAKFIKEBİR, İYİLİK KERVANINA 171 HİSSE KURBAN İLE KATILDI
Türkiye Diyanet Vakfı'nın, Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü '2020 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu'nu değerlendiren Vakfıkebir İlçe Müftüsü Recep Şahan, İyilik Kervanına bu yıl Vakfıkebir ilçesinden 171 hisse kurban vekaleti alındığını söyledi. İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vakfıkebir Şubesi aracılığıyla bu yıl verilen kurban hisselerinde bir önceki yıla göre önemli oranda artış olduğunu belirten İlçe Müftüsü Şahan şunları söyledi:
"Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürüttüğümüz "2020 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı" kapsamında milletimiz bize 557 bin 311 hisse kurbanı emanet etti. Biz de emanet aldığımız bu kurbanları keserek organizasyonumuz gönüllüsü kardeşlerimiz vasıtasıyla ülkemiz ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Hamdolsun necip milletimizin bizlere emanet ettiği 557 bin 311 hisse kurbanı yurt içinde 430 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında ise 74 ülkenin 308 bölgesinde kestirerek 4 milyon 625 bin aileye, bir başka ifadeyle 23 milyon 128 bin ihtiyaç sahibi insana ulaştırdık. Bu iyilik kervanına  Vakfıkebir ilçemiz bu sene 171 hisse kurban vererek katıldı. Bir önceki sene 115 hisse vekalet aldığımız ilçemizde bu sene  halkımızın teveccühü daha fazla oldu. Buradan “Teşekkürler Vakfıkebir” diyorum. Rabbim kestiğimiz ve kestirdiğimiz kurbanlarımızı kabul etsin."
#TeşekkürlerTürkiye
#TeşekkürlerVakfıkebir