Emekli emniyet personeli Adil Özgür, yetkililere seslenerek "Vakfıkebir’imi dolandırıcılardan temizleyin" diyerek isyan etti.



Gurbette yaşayan ve bayram için geldiği Vakfıkebir ilçesinde tekrar yaşadığı İzmit’e gitmek için hazırlık yaptığını beyan eden Emekli Emniyet personeli Adil Özgür olayla ilgili şu ifadeleri kullandı. Özgür, 12 Ağustos 2019 pazartesi günü Vakfıkebir İlçesinin Pazar yeri mevkiinde üst köprü diye adlandırılan köprü üzerinde seyyar satış yapan köylü bir kadından köy tereyağı aldım. Fakat hemşehrim diye kendisine duyduğum güvenden dolayı aldığım tereyağını hiç kontrol etmeden satın aldım ve İzmit’e geldim. Aldığım tereyağı ile yemek yapmak için bir parça kesmek istedik ve felaket bir görüntü ile karşılaştık. Tereyağının içinden patates püresi ve bitkisel yağ karışımı bir yağ çıkınca şok oldum. Şaşkınlık içinde ne yapacağımı bilemedim. Sosyal medya hesabından ve bizlerin aracılığımızla yetkililere seslenen Emekli polis memuru Adil Özgür, "Yol hazırlığı yaptığımın gafletiyle dolandırıcı bir kadını ihbar ediyorum" diyerek Vakfıkebir’imi dolandırıcılardan temizleyin... diyerek haklı sitemini duyurdu.
VAKFIKEBİRİMİ DOLANDIRICILARDAN TEMİZLEYİN...
Vakfıkebir’in köylüsü de kentlisi de tertemiz insanlardan oluşmaktadır. Allah korkusu ve vicdan sahibi olmayan bir bayandan aldığım tereyağının içinde patates püresi, dışı margarinli bir tereyağı diyemeyeceğim bir karışımla karşı karşıya kaldım.  Köprünün üstünde ağabey bu yağlar Tonya Hoşarlı yağı deyip, yol hazırlığı yaptığımın gafletiyle dolandırıcı bir kadını ihbar ediyorum. 45 yaşlarında, minyon tipli, muhtemelen sahil köylü giyimli. Tonya aksanı olmayan, ince yapılı, ince ses tonu bir bayanı. Yağların hepsini tahlil yapılmak üzere Vakfıkebir de ilgili yetkililere göndereceğim. Vakfıkebir’imin bir Ekmeği, birde Tereyağı lütfen kirletilmesin, Vakfıkebir’im ve Büyükliman havzası her zaman kazansın.
Buradan o sahtekarlar dolandırıcılara sesleniyorum, Siz Vakfıkebir’li olamazsınız. Vakfıkebir’in tereyağını kirletmenize müsaade etmeyeceğim.
Bizlerde konuya hassasiyet gösteren Sayın Özgür'ün haklı dileklerini buradan yetkililere iletiyoruz.