Bu haber kez okundu.

Vakfıkebir İlçesine bir önemli yatırım daha geliyor.

Kamu ve ilçe belediyesinin yaptığı yaptırımlarla hizmette altın dönemini yaşayan Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bir önemli yatırım daha geliyor.

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapım ilahesi yapıldı. Vakfıkebir Hacıköy Mahallesi’nde, Vakfıkebir Belediyesi tarafından tahsis edilen arazide yapılacak olan yeni Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapıldı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlk beş yıllık görev süremizde olduğu gibi ikinci dönemimizde de Vakfıkebirimize hizmet edebilmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi.

Ülkemizde terörle yaptığı mücadeleyle destanlar yazarak hepimizin gururu olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun destekleriyle İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın ihalesi yapıldı.

İnşallah ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapımına başlanılarak en geç 600 takvim günü içerisinde tamamlanacaktır” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.