Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaatına başlanıldı. İnşaat GÜR-SAM İnşaat tarafından yapılıyor.



Vakfıkebir Belediyesi tarafından Hacıköy Mahallesinde tahsis edilen arazide yapılan yeni emniyet müdürlüğü binasının ihalesi Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 31 Mayıs 2019 tarihinde E-ihale (EKAP) yöntemiyle gerçekleştirilmiş ve ihale sonucunda yer teslimi yapılmıştı.
2.045 metrekarelik arsa üzerine, tabanda 522 metrekareye kurulacak olan Vakfıkebir Emniyet Müdürlüğü binası 2.098 metrekare inşaat alanında yapılarak en geç 600 takvim gününde tamamlanacak. İçerisinde çevik kuvvetinde bulunacağı bina, bodrum artı 3 kat, adli ve idare olmak üzere 2 bloktan oluşacak.
İlçe halkına verilen sözleri birer birer yerine getirildiğini ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlk beş yıllık görev süremizde olduğu gibi ikinci dönemimizde de Vakfıkebir’imize hizmet edebilmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. İhale sürecinin ardından yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanıldı. İlçemize hayırlı olsun. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Bahar Ayvazoğlu’na, Sayın Salih Cora’ya şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.