Tokat İli Ali Yücel Spor Salonu'nda 24 ilden 30 erkek, 14 kadın takım olmak üzere yaklaşık 350 sporcunun katılımları ile 2 gün süren "Masa Tenisi Terfi Ligi" müsabakaları sonunda “VAKFIKEBİR 14 ŞUBAT SPOR KULÜBÜ” büyük bir başarıya imza atarak 3. Lige yükseldi.



Tokal İli Ali Yücel Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakaların seremonisine Tokat Valisi Ozan Balcı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkan Vekili Şerif Yılmaz, Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ve sporcular katıldı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca, "Bugün burada tefi ligini yapıyoruz. Burada ki müsabakalara 30 erkek, 14 bayan takımımız katılıyor. Terfide ilk 3 giren takımlar 3'ncü ligde yarışma hakkı kazanıyorlar dedi.
Tokat İlinde düzenlenen müsabakalarda büyük bir başarıya imza atan Vakfıkebir İlçesinin takımı “VAKFIKEBİR 14 ŞUBAT SPOR KULÜBÜ” 3. Lige yükselme başarısı göstererek Hem Trabzon ilimize hem de Vakfıkebir İlçemize büyük bir gurur yaşattılar.



“BU GURUR İLÇEMİZİN GURURUDUR”
Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü Başkanı Yavuz Çalış ise yaptığı açıklamada, “Yıllardır mücadelesini verdiğimiz masa tenisi dalında gerek okul sporlarında gerek Türkiye şampiyonalarında elde ettiğimiz başarılardan sonra kurumsal yapıya geçerek kurmuş olduğumuz ‘VAKFIKEBİR 14 ŞUBAT SPOR KULÜBÜ’ ilçemiz adına ilk kez liglerde mücadele edecek takım Unvanı’nı elde etmiştir. Tokat ilinde düzenlenen terfi ligi müsabakalarına katılmamızda bizlere maddi manevi destekleri olan ilçe kaymakamımız sayın Mesut Yakuta’ya, Belediye Başkanımız sayın Muhammet Balta’ya, Kebir-Süt ailesine ve genç iş adamımız Yakup Karadeniz ‘e, İslamoğlu Süt Ürünleri Murat İslam’a, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarına, kurum amirlerine, esnaflarımıza ve ayrıca Tokat ilinde bizleri ağırlayan Mevlana Taş Fırın sahipleri Osman Baltürk ve kardeşlerine son olarak ise İran’dan transfer ettiğimiz milli oyuncumuzun ilçemizde konaklamasını sağlayan Vakfıkebir uygulama oteli müdürü Mehmet Kahveci’ye teşekkür ediyoruz. Bu gurur ilçemizin gururudur. Bu gururu ilimize, ilçemize ve bizlere yaşatan sporcularımı kutluyorum. Artık Vakfıkebir ilçemizin de 3. Ligde bir takımı var. Hep birlikte sahip çıkarak takımımızı bir üst lige çıkaracağız dedi.