Haberler

Vaka sayısının 1 haftada yüzde 100'e ulaştığı Antalya'da koronavirüs haritası tamamen kırmızıya döndü

Güncelleme:

Sağlık Bakan Fahrettin Koca'nın son açıklamasında artan vaka sayısına dikkat çektiği iller arasında Antalya da vardı. Vaka oranının 1 haftada yüzde 100'e ulaştığı, yoğun bakım yatak kapasitesinin ise yüzde 71'e çıktığı Antalya'da, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki harita kırmızıya döndü.

Merkez ilçelerden Muratpaşa ve Kepez'in ağırlıklı olarak kırmızıya boyandığı haritanın gösterildiği vatandaş ise korku ve endişe duyduğunu dile getirdi.

İnsanların mesafeye dikkat etmediğinden yakınan Kürşat Çevik, "İnsanlar toplu şekilde dolaşıyorlar. Bence bu yüzden arttı. Haritanın kırmızıya dönmesi beni korkuttu, inşallah azalır" dedi.

Vaka sayısının yüzde 100 arttığı Antalya'da koronavirüs haritası tamamen kırmızıya döndü

"HARİTA BENİ KORKUTTU"

Abdulkadir Polatoğlu da kırmızı haritadan dolayı endişelendiğini belirterek, "Bu harita bizi üzdü. Günler, alışverişler devam ederse vaka sayısı düşmez. Vaka sayısı düşmezse insanlar normal hayata biraz geç döner. Maske mesafe ve hijyene uyulması lazım. Laf olsun diye değil içtenlikle yapmalıyız. İhtiyaç dışında evden çıkmıyorum. Harita beni korkuttu" diye konuştu.

Vaka sayısının yüzde 100 arttığı Antalya'da koronavirüs haritası tamamen kırmızıya döndü

Haritanın kırmızılığından dolayı endişelendiğini anlatan Nesrin Rezayi ise insanların bir süre uzaktan uzağa iletişim kurması gerektiğini söyledi.

Vaka sayısının yüzde 100 arttığı Antalya'da koronavirüs haritası tamamen kırmızıya döndü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Koca Antalya HES Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Hilal erkin:

Sırf turistler gelip tatil yapsın kafa dağıtsın diye, kendi mlletimizin insanlar hastalıktan ölüyor...Ve hâlâ oteller açık hala yurt dışından insan geliyordu, giriş çıkışı yasaklayın ÜLKEYE artık...Kapatın Avm leri. Hafta sonu blr kuruyemişçiler dahi açık2 gün fısık yemedi diye ölmezdi kimse kapatın yahu heryeri....

16
1
yanıtYanıtla
Hilal Erkin:

Bugün ülkemize turist gelmezse döviz girmez, yarın yurt dışından aldığımız aşıyı kendi parabirimimizle kimse bize satmaz. Ayrıca sen zekisinde bu devlet yöneticilerimiz değilmi? Ne tedbirler alınıyor turistlerin bu ülkeye girebilmesi için gidipte gördünmü havalimanlarında? Hali hazırda çalışan insanlarımız ihtiyaçlarını karşılayabilmeli, ekonominin çarklarını döndürmeli, öteki türlü hastalığı yeneriz diyelim ee sonra ekonomi?? Devleti yönetmek bunların hepsini birlikte yürütebilmekten geçiyor. Değişim istiyorsan önce kendimizden başlamalıyız. Dizi izler gibi haber izlememeliyiz, maske mesafe hijyen. 3 te 3 yaptıkmı tamam. Ee sokağa çıkmak yasak, içinde samimiyet olmayan, sitenin içinde apartmanın içinde merdivende halı sermiş oturtuyor çoluğu çocuğu. Yere tükürüyor. Gözünde kocaman gözlük maske takmadan insanların arasına girmek bu nasıl fantazidir?? Önce bunlardan arınalım.

yanıt1
yanıt1
Unknown:

Bile bile Antalyayi yem ettiniz üç beş turist gelecek diye. Yazın yetmiş milletten adam girdi çıktı. Sahillerde kafalardan kumlar görünmüyordu. Şimdi turist yok harita kırmızı. Teşekkürler.

10
2
yanıtYanıtla
Cahit:

Hafta sonu yasağı çok saçma kapatıyorsan evden kimseyi çıkartma, virüs taşıyan bi insan bugün cumartesi dışarıya çıkıp ekmek alabilir,market alışverişi yapabilir,kasaptan et alabilir nasıl yasak nasıl önlem yazık diyorum çok anlamsız yasak bence.....

8
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Turizm bitti vurıs Antalya sardı önceden sardıydı turist gelmez diye sesiniz cıkmadı simdi hastalık sardı bizde inandık

7
1
yanıtYanıtla
MFY:

Bizim milletimize herşey müstehak. Kendimde dahilim buna

7
1
yanıtYanıtla
ESES:

Turizmden parayı kazandık çok şükür. Artık kırmızı olsa ne mavi olsa ne !

4
3
yanıtYanıtla
:

Maalesef kurallara uyan millet değiliz nolcak olacağı bu onca SN:BAKAN diyor hergün aparlolar anas veriyo peki kimler uyguluyor çoğu insanlar tınlamıyor bile korkarım ki daha çok artmaz inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title