Arda Turan - Berkay Şahin kavgasında yeni iddia | Berkay: Mekanı tarayacaksınız

Arda-Berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Berkay yumruğu yiyip mekandan çıkınca birilerini aradı... “Mekanı tarayacaksınız, Arda’yı bacaklarından vuracaksınız” diye bağırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2018 Güncelleme 17 Ekim 2018, 03:11
Arda Turan - Berkay Şahin kavgasında yeni iddia | Berkay: Mekanı tarayacaksınız

İÇİNDEKİLER



Futbolcu
Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgada yeni iddialar ortaya atıldı. Sunucu Ece Erken, bir televizyon programında davada tanık olan ancak adını vermek istemeyen çok ünlü bir ismin iddialarını ekrana taşıdı.


NASIL VURURSUN BANA!
İddialara göre mekanda Berkay'ın eşi Özlem Şahin tuvalete giderken Arda'nın dirseği kendisine çarptı. Genç kadın "Nasıl vurursun sen bana?" diye tepki gösterdi. Ardından Berkay masaya geldi. Arda'nın omzuna dokunarak "Kaptan seninle bir konuşabilir miyiz?" dedi. Berkay tam Arda'yı ensesinden tutarken, Arda yumruğu patlattı. Yumruktan sonra ise Berkay'ın eşi Arda'ya "Sen benimle mi birlikte olmak istiyorsun?" dedi. Berkay dışarı çıkıp telefonla birilerini arayarak "Bu mekanı tarayacaksınız, Arda'nın da bacağına sıkacaksınız" dedi. Arkadaşları Arda'yı dışarı çıkardı. Arda evde eşini titreyerek korkmuş gördü. Özlem Şahin'in eşini arayıp iftira attığını öğrenince çok sinirlendi ve silahını alıp hastaneye gitti.


GÖRÜLMEMİŞ TAZMİNAT DAVASI
Bir tv programı Arda Turan'ın yakınlarına söylediği açıklamaları haber yaptı. Söz konusu habere göre Arda, şu ifadeleri kullandı: "Bana attıkları taciz yalanı nedeniyle Berkay ve eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş büyüklükte en büyük tazminat davasını açacağım. Hiçbir masraftan kaçınmayacağım."


2.5 MİLYON TL CEZA
Arda Turan'ın formasını giydiği Medipol Başakşehir konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Ek yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisine 2 milyon 500 bin TL para cezası verdik" denildi.


YETENEKLERİNİ LAĞIMA ATTI
Barcelona futbolcusu olan Arda Turan, İspanya basınında da sert eleştirilere maruz kaldı. Sport gazetesi yazarı Toni Frieros, Arda'yı Barcelona'nın en kötü transferi olarak nitelendirdi. Frieros, yazısında "Barcelona bundan sonra ona 1 Euro bile ödememeli... Bozuk karakterli milyoner Arda, yeteneklerini kendi elleriyle lağıma attı" dedi.