Uzungöl´de Tevfik Kübra´sına Kavuşuyor

Uzungöl´de Tevfik Kübra´sına Kavuşuyor

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden ve Turizm Çalılşanlarından Tevfik Şen ile Ankara´dan Kübra Nazlı 31 Ağustos 2019 Cumartesi Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilecek olan Muhteşem bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET diyecekler.

Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden ve Turizm Çalılşanlarından Tevfik Şen ile Ankara´dan Kübra Nazlı  31 Ağustos 2019 Cumartesi Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilecek olan Muhteşem bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET diyecekler.

Uzungöl´ün Sevilen İlim adamlarından İsmail Şen Hocamız ile Mustafa Şen´in Yeğeni olan Tevfik Şen yine Uzungöl´ün sevilen isimlerinden Battal Şen´in de oğlu./resimler/2019-8/30/1648454400845.jpgDaha önce Ankara´da Kına ve Nikah Törenlerini gerçekleştiren Tevfik Kübra Şen çifti bizlere şu şekilde sesleniyorlar.

?Göklerde kıyılan nikahlarımızın

Yer yüzündeki mutluluğunun yaşanacağı

Bu güzel ve mutlu günümüzde

Tüm Sevdiklerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Damadın Babası Battal Şen ise Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyor.

?Gençlerimizin Ömürlerinin yuvasını kuracakları ve bir ömür boyu mutluluk yolculuğuna çıkacakları bu ben özel gecemizde tüm gönül dostlarımızı yanımızda görmek bizleri son derece mutlu edecektir.?

DÜĞÜN

TARİH:31 Ağustos  2019 Cumartesi

SAAT:19.00

YER:Segin Otel Restaurant Uzungöl

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir