Uzungöl´de Tevfik Kübra´sına Kavuştu

Uzungöl´de Tevfik Kübra´sına Kavuştu

Uzungöl´de Tevfik Kübra´sına Kavuştu

Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Tevfik Şen ile Ankara´dan Kübra Nazlı Uzungöl Sezgin otel´de gerçekleştirilen Muhteşem bir Düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl´ün Genç Turizmcilerinden Tevfik Şen ile Ankara´dan Kübra Nazlı Uzungöl  Sezgin otel´de gerçekleştirilen Muhteşem bir Düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

31 Ağustos 2019 Cumartesi Akşamı gerçekleştirilen Düğün Töreni Muıhteşem bir katılım ile gerçekleştirildi.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Protokolü de yoğun bir ilgi gösterdi.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Genel,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve öl Muhtarı Mehmet Öztürk Genç Çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere salondaki Protokol masasında yerlerini aldılar.

/resimler/2019-9/2/1222233572317.jpg

MUHTEŞEM GİRİŞ DANSI

Genç Çiftlerimiz Tevfik Nazlı Şen Çifti davetlilerin alkışları eşliğinde salona davet edildiler.Genç Çiftlerin Giriş Dansı Davetlileri büyülerken Diğer Davetlilerin de Dansa eşlik etmesi ile salonda çok güzel görüntüler ortaya çıktı.

Düğün boyunca Gelin ve Damadın her masayı tek tek dolaşarak davetliler ile yakından ilgilenmeleri Düğüne katılan davetliler tarafından takdir ile karşılandı

NURETTİN KAHVECİ UZUNGÖL´DE

Bölgemizin en önemli kaval Üstatlarından Nurettin Kahveci Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde Hayranları ile buluştu.

/resimler/2019-9/2/1222463416508.jpg

Her zaman olduğu gibi yine Muhteşem bir Sahne Performansı ile Hayranları ile buluşan Sanatçı Nurettin Kahveci çaldığı ve de oynadığı birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Yaş Pasta ve Takı Törenleri muhteşem bir katılım ile gerçekleşti.Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ile Damadı Tebrik Etmiş hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular

EÇİNOS FIRTINASI SERT ESİYOR

2018 Yılında çıkardığı Albümü ile Karadeniz Müziğinde Fırtınalar estiren Karadeniz Müziğinin güçlü Sesi EÇİNOS Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde hayranları ile buluştu.

/resimler/2019-9/2/1223069666916.jpg

Her zaman olduğu gibi yine Muhteşem bir canlı yayın performansı ile hayranları ile buluşan Sanatçı EÇİNOS okuduğu birbirinden güzel türküleri ile Müzikseverleri bir kere daha kendisine hayran bıraktı

Sanatçı Kimliğinin yanı sıra Alçakgönüllülüğü ve Beyefendiliği ile de İnsanlar tarafından takdir edilen Sanatçı EÇİNOS her zaman olduğu gibi sahneyi alkış yağmuru eşliğinde terk etti.

OYUN HAVALARI BÜYÜLEDİ

Düğünün Müzik Ekibinde Klavyede Mahmut Özkal,Kemençe´de ise Dursun Akyüz yer aldı

/resimler/2019-9/2/1223362479973.jpg

Sanatçıların çaldıkları birbirinden güzel muhteşem oyun havaları eşliğinde düğüne katılan davetliler muhteşem bir akşam yaşadılar.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinin son bölümünde ise Sezgin Otel Bahçesinde Muhteşem bir Havai Fişek Gösterisi gerçekleştirildi.

Gökyüzünün Renk Cümbüşüne dönüştüğü bu muhteşem havai fişek gösterisi Gelin Damat ve davetliler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

AİLE FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Düğünün son bölümünde ise Aile Yakınları ve Davetlilerin Gelin Ve Damat ile Fotoğraf Çekimleri gerçekleştirildi.

TEBRİKLER

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en anlamlı,en güzel ve de en önemli kararlarını veren Tevfik  & Kübra Şen Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık 

 



İlginizi Çekebilir