Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´de masal Tadında güzel bir düğün?Uzungöl´ün sevilen Genç İsimlerinden Fatih Danış ile yine Uzungöl´de herkesin çok saygı duyduğu Sümeyye Genel muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl´de masal Tadında güzel bir düğün?Uzungöl´ün sevilen Genç İsimlerinden Fatih Danış ile yine Uzungöl´de herkesin çok saygı duyduğu Sümeyye Genel muhteşem bir düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

7 Eylül 2019 Cumartesi Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Töreni muhteşem bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti./resimler/2019-9/8/1431149786971.jpgUzungöl´ün en kalabalık Düğünlerinden bir tanesi olan genç çiftlerimizin düğün törenleri yüzlerce davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Özellikle Damadın Babası Abdullah Danış´ın  uzun seneler görev yaptığı Samsun´dan Düğüne yoğun bir katılımın olması gözlerden kaçmadı.

Öte yandan Damadın Öğretmenlerinin Samsun´dan gelerek Genç Çiftlerimizin mutluluklarını paylaşmaları davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2019-9/8/1432056768657.jpgUzungöl´ün en sevilen Emekli Öğretmenlerinden Abdullah Danış´ın Oğlu olan Fatih Danış ile Uzungöl´ün en sevilen isimlerinden Dursun Genel´in Dünyalar Güzeli Kızı Sümeyye Davetlilerin alkış yağmuru eşliğinde salondaki yerlerini aldılar.

Gelin ve Damat ile Damadın Babası Abdullah Danış ve Gelinin Babası Dursun Genel´in Düğün boyunca her masayı tek tek dolaşarak misafirler ile ilgilenmeleri davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

NURETTİN KAHVECİ KAVALI İLE BÜYÜLEDİ

Bölgemizin yetiştirdiği en önemli kaval üstatlarından Nurettin Kahveci Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde sahne aldı.

Her zaman olduğu gibi muhteşem Sahne Performansı ile bir kere daha gönülleri fethetmeyi başaran Sanatçı Nurettin Kahveci uzun programını davetlilerin alkış yağmuru eşliğinde tamamladı

EROL İLE SALİH GÖZ KAMAŞTIRDI

Uzungöl Düğünlerinin vaz geçilmeyen Müzik Ekibi Erol Akyüz ve Salih Bağdatlı genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldılar.

Okudukları birbirinden güzel türküleri ve oyun havaları ile davetlilerin saatlerce eğlenmelerini sağlayan Erol Akyüz ve Salih Bağdatlı her zaman olduğu gibi davetlilerden büyük bir alkıoşı hak ettiler.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğüne katılan davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem genç çiftlerimizi tebrik etmiş oldular hem de mutluluklarına ortak olmuş oldular./resimler/2019-9/8/1432441144412.jpgEĞLENCE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

MUHTEŞEM BİR HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Sezgin Otel bahçesinde Gelin Ve damat için hazırlanan Muhteşem Havai Fişek Gösterisi renkli görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oldu./resimler/2019-9/8/1433290208031.jpgAİLE FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Düğünün son bölümünde aile fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Gelin ve Damat ile Aile yakınları ve arkadaşları tarafından çekilen fotoğraflar ile bu muhteşem düğün kalıcı hale getirildi.

MUTLULUKLAR ÇOCUKLAR

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin en anlamlı en doğru ve de en güzel kararlarını veren Sevgili Sümeyye & Fatih Danış Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık



İlginizi Çekebilir