Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´de Masal Tadında Bir Düğün

Uzungöl´ün en sevilen Genç İş Adamlarından Ahmet Özkan ile Trabzon´dan Öğretmen Kızımız Beyza Günaydın Uzungöl Önder Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu birlikteliğe EVET dediler.

Uzungöl´ün en sevilen Genç İş Adamlarından Ahmet Özkan ile Trabzon´dan Öğretmen Kızımız  Beyza Günaydın Uzungöl Önder Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu birlikteliğe EVET dediler.

Rize Trafik Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan ile Zinnet Özkan´ın Yakışıklı Oğulları Ahmet ile Trabzon´dan Öğretmen Kızımız Dünyalar Güzeli Babasının  Kuzucuğu Beyza Günaydın´ın Düğün Töreni Muhteşem Bir katılım ile gerçekleşti.

/resimler/2019-8/18/1138146414053.jpg

YOĞUN KATILIM

Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri Mahşeri bir kalabalığın katılımları ile gerçekleşti.Rize´den Kayınpeder Başkomiser Zeki Özkan´ın bir çok  Çalışma Arkadaşı bu Özel Gününde Başkomiserimizi yalnız bırakmadılar.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,2009-2014 Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygün,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Gelin ile Damadın Trabzon´dan gelen Çok sayıda Aile Bireyleri,Akrabaları ve sevenleri ile Uzungöl´den gelen yüzlerce Davetli düğün Alanını hınca hınç doldurdular

GİRİŞ DANSI BÜYÜLEDİ

Düğün Töreni Muhteşem bir Giriş Dansı ile Başladı.Gelin ve Damat Misafirlerin alkış yağmuru eşliğinde Salona gelirken Muhteşem Giriş Dansları ile de Davetlileri büyülediler.

RESMİ NİKAN TÖRENİ

Genç Çiftlerin Resmi Nikahları Salonda kıyıldı.Gelinin Nikah Şahitliğini Elif   yaparken Damadın Nikah Şahitliğini ise Mustafa Düzgün yaptı

/resimler/2019-8/18/1138527821051.jpg

Genç Çiftlerimizin Nikahları ise Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı.

Yeni evlenen Çiftlerimize Bir Ömür Boyu mutluluk dileklerini ileten Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Gençlerimize evlilik hayatında mutluluk anahtarının 4S kuralı olduğunu anımsattı.

Bu kuralların Sevgi,Saygı.Sabır ve Sadakat olduğunu anımsatan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Evlilik Hayatında bu kurallara uyulduğu taktide Bütün bir hayatın mutlu,huzurlu ve  de bir masal tadında geçeceğini sözlerine ekledi.

/resimler/2019-8/18/1139203759243.jpg

Evlilik Cüzdanını Gelin Kızımız Beyza Günaydın´a Takdim eden Belediye Başkanı Hanefi Tok Damada ise Çaykara Belediyesinin Özel Hediyesi olan Kur´an-ı Kerim ve Bağımsızlığımızın Sembolü olan Bayrağımızı hediye etti.

MÜZİK EKİBİ BÜYÜLEDİ

Programın Müzik Ekibinde Klavyede İlhan Koç Görev Yaparken Kemençe´de ise Hasan Yağız görev yaptı.

UZUNGÖL´DE EÇİNOS FIRTINASI

2017 Yılında Çıkardığı Albüm ile Karadeniz Müziğinde Fırtınalar estiren Sanatçı Eçinos Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinde sahne aldı.

Her zaman olduğu gibi muhteşem bir sahne performansı ile Hayranları ile buluşan Eçinos Programını alkış yağmuru eşliğinde gerçekleştirdi

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerimizin Ömürlerinin ilk yaş pastasını el erle yürek yüreğe kesmesinin ardından Takı Töreni gerçekleştirildi.

Düğün Törenine katılan yüzlerce davetli çok uzun kuyruklar oluşturarak hem Gelin ve Damadı tebrik ettiler hem de Genç Çiftlerin Mutluluklarına ortak oldular

NURETTİN KAHVECİ UZUNGÖL´DE

Bölgemizin en önemli Kaval Sanatçılarından Nurettin Kahveci Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde Sahne aldı

Çaldığı birbirinden güzel oyun  havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Sanatçı Nurettin Kahveci her zaman olduğu gibi sahneyi alkış yağmuru eşliğinde tamamladı

ONAY ŞAHİN SÜRPRİZİ

Gecenin En Büyük Sürprizi Onay Şahin´den geldi.Uzungöl´lü İş Adamları Dursun  Çakmak ve Muhammet Karagöz(Güloğlu) tarafından  Düğün Hediyesi olarak Sanatçı Onay Şahin Programa davet edildi.

Karadeniz Müziğinin en önemli Sanatçılarından Çaykara´lı Sanatçı Dostumuz Sevgili Onay Şahin her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir sahne performansı ile hayranları ile buluştu.

DÜĞÜN BİTMEK BİLMEDİ

Genç Çiftlerin Düğün Töreninde eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti.Düğüne katılan davetliler birbirinden güzel oyu n havaları eşliğpinde saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

MUHTEŞEM HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Programın son  bölümünde muhteşem bir havai fişek gösterisi ile gecenin finali gerçekleştirildi.

AİLE FOTOĞRAFLARI

Genç Çiftlerin Muhteşem Düğün Törenleri Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en anlamlı,en güzel ve en doğru kararlarını veren Sevgili Ahmet Beyza Özkan Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz



İlginizi Çekebilir