Uzungöl´de Ahmet Beyza´sına Kavuşuyor

Uzungöl´de Ahmet Beyza´sına Kavuşuyor

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından ve de Uzungöl´ün her kesim tarafından en çok sevilen Genç Delikanlılarından Ahmet Özkan Beyza Günaydın ile hayatını birleştiriyor.

Uzungöl´ün Genç İş Adamlarından ve de Uzungöl´ün her kesim tarafından en çok sevilen Genç Delikanlılarından Ahmet Özkan  Beyza Günaydın ile hayatını birleştiriyor.

Rize Trafik Şube Bölge Amiri Başkomiser Zeki Özkan´ın Oğlu olan Ahmet Özkan aldığı mükemmel aile terbiyesi,örnek kişiliği ve de alçakgönüllülüğü ile Uzungöl´de pırlanta gibi, gösterilen bir delikanlı olarak tanınıyor

Nebahat Uysal Günaydın Çiftinin Dünyalar Güzeli Kızları Beyza ile Zinnet Zeki Özkan Çiftinin Yakışıklı Oğulları Uzungöl´ün Altın Delikanlısı Ahmet Özkan´ın Düğün Törenlerinin yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri 17 Ağustos 2019 Cumartesi Günü Saat 19.00´da Uzungöl Önder Otel´de gerçekleştirilecek.

Ahmet İle Beyza Çifti Bizlere Diyorlar ki:

?Bir Ömür Boyu sürecek Masal Tadında bir yaşamın ilk adımını atacağımız bu en özel gecemizde tüm gönül Dostlarımızı Yanımızda Görmeyi arzu ediyoruz?

BAŞKOMİSER ÖZKAN-KATILIMINIZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR

17 Ağustos 2019 Cumartesi Akşamı Gençlerininin Mutluluk heyecanının yanı sıra kendilerinin de Gençler ile birlikte farklı bir heyecan yaşayacaklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Başkomiser Zeki Özkan yoğun geçen bir düğün süreci yaşadıklarını şimdi ise Çocuklarının Mutluluklarına tanıklık etme zamanının geldiğini sözlerine ekled.

Düğün sürecinde herkese ulaşma gayreti içerisinde olduklarını ve mümkün oldupğu kadar kimseyi unutmamaya çalıştıklarını ifade eden Başkomiser Zeki Özkan Ancak bu yoğun ve yorucu tempo içerisinde mutlaka unutabilecekleri Gönül Dostlarının bulunabileceğini bu Düğün Haberini Çaykara Gündem Gazetesinde okuyan ya da Sosyal Paylaşım Sitelerinde gören Tüm Gönül Dostlarımızı Mutluluklarına tanıklık etmek üzere 17 Ağustos Cumartesi Akşamı Saat 19.00´da Uzungöl Önder Otele beklediklerini sözlerine ekledi.

DÜĞÜN TARİHİ:17 Ağustos 2019 Cumartesi

YER:Uzungöl Önder Otel

SAAT:19.00



İlginizi Çekebilir