Haberler

Uzman çavuş, tartıştığı arkadaşını vurdu! Biri mezara diğeri hapse

Güncelleme:

Adana'da uzman çavuş Ali A. eğlence sırasında tartıştığı arkadaşını vurdu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Adana'nın Feke ilçesinde tartıştığı arkadaşı tarafından silahla vurulduğu iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

İddiaya göre, uzman çavuş olduğu öğrenilen Ali A. bir grup arkadaşıyla eğlendiği sırada Çağatay Karakılçık ile tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olay sırasında Ali A. Karakılçık'a ateş açtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleriyle jandarma ekibi sevk edildi.

Adana'da cinayet

OTOPSİ İÇİN MORGA GÖNDERİLDİ

Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan Karakılçık kurtarılamadı. Karakılçık'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili çalışma başlatırken Ali A. gözaltına alındı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Jandarma Feke Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (45)

SAROZ:

İşsiz güçsüz serserileri uzman yaparsan her ay uzman haberleri duymaya devam edeceğiz geçen ay uzmanın tecavüz olayı onan önce uzman kavgası şimdi de uzman cinayeti 1-2 yıl sonra şehit haberi geldiğinde insanlar üzülmei yerine tepkisiz kalırsa şaşırmayın

30
15
yanıtYanıtla
Muhsin:

Bu eğlence mekanları diye kötülüklerin anası olan ve tüm insanlıktan nasibini almamış iki yaklı mafya bozuntularının iş yerleri kapatılsın. Alkolu yasaklayın içmek isteyen kafiristanlara gitsin orda içsin sınır komşuları bu pisliklerle uğraşsın. Vatan millet sakarya ama emniyet can güvenliği yok. Deynekçi çetesini nasıl çökertemiyorsun? Özel kuvvetler gönder bir gecede topla ikinci de polise direnince vur gitsin . Amerika yapıyor almanya yapıyor vuruyor ya biz dünyaya örnek mi olacağız.

yanıt1
yanıt4
Yavuz Selim:

Lan teneke senin beynin o kadar derin düşünebiliyormu da yorum yapıyorsun. Sana söylenecek kelimelerim kifayetsiz kaldı şuan.

yanıt0
yanıt0
Selda:

O cocuk neler yasadi acaba ? Yargisiz infaz yapmak dogru deil Tabi bu bir savunma asla olamaz Allah Rahmet eylesin vefat eden kardesimiz icin ailesi ne sevdiklerine sabir versin ates dustugu yeri yakar.

yanıt0
yanıt0
OSMANLI TORUNLARI:

Cahilleri eğitimsizliği belli bu uzman denenlerin. Hiç siz Üsteğmen eğlencede arkadaşını vurdu diye haber duydunuz mu? Üsteğmen askere yakışır davranır o eğlence dediği mekana girmez. Yasaktır zaten bunlar yeni nesil ÇOMAR. Ne işin var senin içkili mekanda? Bunlara beylik tabancası verilmemeli

20
11
yanıtYanıtla
SAMSUN:

genel bı yorum yapmayın uzman cavuş olupda ön lısans ve lisans mezunu çok emin ol ki sağlam bi referansımız olsa o beğenmediğin uzman cavuş rütbesindekilerin çoğu astsubay ve subay olurdu. ayrıca yeni gelen hangi rütbe olursa olsun çoğu siyasi partilerin yanında dolaşanlar. . . kuruma gir öyle ayrıt et. . iki lafı bi araya getiremeyen bi evrağı tanzım edemeyen astsubay var kurumda emin olll. .

yanıt19
yanıt5
kıdemli uzman:

bilip bilmeden kimseyi karalama aslan parçası bugün suriyede görev yapıyorsam eğlenceyi hakda ederim bu seni ilgilendirmez kafana göre genellemen hoş değil seni kınıyorum.

yanıt39
yanıt6
Osmanlı torununa cevap:

Kesinlikle eglencede duymadık ama feto da 15 temmuzda duyduk. Tövbe tövbe. Uzman diye küçük gördüğün insandan onbinlerce var. İçinde üniversite mezunu on numara insanda var çakal da var

yanıt20
yanıt3
Osmanlı torunu:

Sen hiç bir uzm cvş un darbe yapıp vatana ihanet ettiğini helikopteri Yunanistan a kaçırdığını duydun mu duymasın uzm cvş lar bu vatan için hergün bir Bir şehit oluyor çünkü. Bir tane adam hata yaptı diye hepsine maal ediyorsan ozaman bütün subayların darbeci olduğunu kabul etmiş sayarsın

yanıt27
yanıt5
GERÇEKÇİ:

Silah yerine göre en büyük dost, yerine göre en büyük düşmandır. Biz aman dikkat silah adam öldürür diyoruz, batı kültüründen bir adam hayır silah adam öldürmez, adam adamı öldürür diyor, aradaki fark bu.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title