Uzay mekiÄŸi göndereyim mi aÅŸkım?

Bir LGBT Onur Yürüyüşünü daha çok şükür baÅŸarıyla engelledik.Â

Haberin Devamı


Daha önceden kim olduklarını zerrece bilmediğimiz, ancak Yürüyüş sayesinde,tüm Türkiye’ye isimlerini 365 günde 1 de olsa duyurmayı başaran Alperen Ocakları ¨yürütmeyiz ulan¨ temalı basın toplantısı ile bu yıl da tüm ülkenin gönlünü fethetti. 
Önümüzdeki yıl, ismimi tüm Türkiye’ye onlardan önce duyurmak için,kendilerinden 1 gün önce ¨ben de yürütmem ulan¨ açılımlı bir basın toplantısı yapmayı planlıyorum.


Ancak kafa atmayı beceremediğim, aşağı sarkan bir bıyığım olmadığı, şeytan doldurur diye oyuncak silah bile taşıyamadığım ve tüm basını oraya nasıl toplayacağımı bilemediğim için biraz muallaktayım. 
Benim basın toplantıma gelse gelse, mahallede balkonlardan iple sarkıttığımız sepetlere gazete koyan bakkal çırağı Efe ile Çağlayan Adliyesi önünde emektar daktilosu ile yazı yazan arzuhalci Hikmet Amca gelir. 
Ama Alperen Kardeşler’in basın toplantısına, 7’den 70’e tüm medya kuruluşları geliyor. Hayır, yarın öbür gün bir rock grubu kursalar, konser günü kapıdan bilet bulamayız. Uğraş dur. 
Daha acıklısı, yürüyüşün engellendiği gün yaşananlar:

Haberin Devamı

• Gökkuşağı renginde bayrağını alıp İstiklal’e koşan Hamide Teyzeyi, Galatasaray Lisesi’nin önünde durduran polis, ¨teyze sen nereye gidiyon ya offff¨ cümlesiyle isyanını dile getirdi. 

• Olaydan bihaber gökkuşağı renginde Pazar çantası ile Sıraselviler’den İstiklal’e çıkmaya çalışan Emekli Öğretmen Müberra Hanım, tazyikli su ile geri püskürtüldü. 

• 3 yıldır yaşanan ¨yürürsün, yürüyemezsin¨ tartışmasından cinnet getiren ve her yıl kepenk indirmek zorunda kalan Beyoğlu esnafı Çakma Çantacı İbrahim, ¨GİDİN EVİNİZDE SEVİŞİN¨ isimli dev pankart açtı.

• Öte yandan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkesinde tarih yazarak, Onur Yürüyüşü’ne katılan ilk başbakan oldu. Eskaza Trudeau’nun tüm iyi niyetiyle Türkiye Başbakanı olduğunu bir an için gözünüzün önüne getirin… Allah muhafaza!

Diyeceğim şu ki; yürümek iyidir arkadaşlar. 

Demokratik yollardan olduğu sürece, silah, kesici alet, bölücü slogan içermediği sürece yürümenin kimseye bir zararı yok. Düne kadar kimsenin tanımadığı Anadolu Rock Grubu Alperen Kardeşler yürütmeyiz dedi diye, kimsenin yürüyüşünü engellemeyin.

Haberin Devamı

Bırakınız yürüsünler, bırakınız sevişsinler. Dünyada kadın döven, hayvana eziyet eden, barbunya az pişmiş diye kezzap atan tek bir ¨gökkuşağı¨ görmedim ben daha. Alperen Kardeşler’e de bir çift sözüm var;İnşallah seneye basın toplantınızı açık havada yaparsınız, inşallah incedenbir yağmur başlar, inşallah o esnada şakkadanak güneş açar

:) Gökyüzündeki gökkuşağını silmek için o uzay mekiği lazım olacak. 

 

Yazarın Tüm Yazıları