HATAY GAZETECİLER CEMİYETİ DÖRTYOL TEMSİLCİLİK BAŞKANI FATİH ŞEKER OLDU

HATAY GAZETECİLER CEMİYETİ DÖRTYOL TEMSİLCİLİK BAŞKANI FATİH ŞEKER OLDU

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin 07 Aralık 2019 Cumartesi günü yaptığı 4. olağan kongrenin ardından Hatay Gazeteciler Cemiyeti Dörtyol Temsilcilik Başkanlığı'nda da görev değişimi yapıldı.

Sanayi Mahallesi Garaj Altı 2 Nolu sokaktaki temsilcilik binasında 10 Aralık 2019 Salı günü temsilcilik üyelerinin çoğunluğunun katıldığı seçimlerde tek aday olarak gösterilen Fatih ŞEKER katılan üyelerin tamamının oylarıyla temsilcilik başkanlığına seçildi.

Seçimlerin açılış konuşmasını yapan Sedat İSKENDEROĞLU; "Kurulduğu günden bu yana üyesi olduğum ve son üç yıldır yönetim kurulu üyeliğinde bulunduğum, son bir yıldır da temsilcilik başkanlığı görevini yapmaktan büyük bir onur duyduğum İlimizin en örgütlü gazeteciler cemiyeti olan Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nin Dörtyol Temsilcilik Başkanlığına, bu mesleği bu güne kadar büyük bir onur ve gururla, hakkını vererek yapmış olan değerli dostumuz Fatih ŞEKER'i öneriyorum. Başka önerisi olan var ise gizli oylama ve açık tasnifle bir seçim yapacağız. Yok ise açık oylamada değerli kardeşim Fatih Şeker'in temsilcilik başkanlığını oylarınıza sunuyorum. " dedi. Fatih Şeker yapılan oylamada katılımcıların oy birliği ile temsilcilik başkanı seçildi.

Fatih Şeker seçimler sonrası yaptığı açıklamada; "Hatay ilimizin sorunlarına çözüm üretme noktasında sorumluluk bilinciyle hareket eden ve üyelerinin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda yaşadığı problemleri aşma mücadelesi veren Hatay Gazeteciler Cemiyeti gibi örgütlü ve sağlam bir yapının bu güne kadar üyesi olmaktan mutluluk duydum. Bundan sonraki süreçte Temsilcilik Başkanı olarak üzerimize atılı vazifeyi bu güne kadar yapmış olan dostlarımızla aynı hassasiyet ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Meslek hayatına 2005 yılında Doğuş Gazetesinde başlayan Fatih ŞEKER 2016 yılından itibaren İlk Kurşun gazetesinde sayfa editörlüğü yapmakta. 1974 Karakese doğumlu olan Fatih Şeker evli ve 3 çocuk babası

Haber:Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol



Bölgeden 11.12.2019 13:55:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da tartıştığı kişiyi bıçaklayan zanlı tutuklandı

2

Hatay'da sağanak nedeniyle kriz masası oluşturuldu

3

Hatay'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

4

Dörtyol'da karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki 6 kişi öldü

5

Adana'da kaçak 96 otomobil motoru ele geçirildi

6

Adana'da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

7

Adana'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 kişi yakalandı

8

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da iftara katıldı

9

Adana'da eşini öldürdüğü öne sürülen kadın tutuklandı

10

Kahramanmaraş’ta vatandaşlara fidan dağıtıldı