Konak Hastanesi Doktor Kadrosunu Güçlendirmeye Devam ediyor . Sağlıkta güven ve itibarın adresi olan Konak Hastanesi toplumun tüm kesimlerine kaliteli, güncel , erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Şehrimizde sağlıkta marka olan ve 25 yıllık tecrübeye imza atmış Konak Hastanesi her geçen gün doktor kadrosunu genişletiyor .

İlimizde yıllardır birçok başarıya imza atmış Uzm. Dr. Zeliha Ulukaradağ , artık Konak Hastanesi Cildiye Polikliniğinde yoluna devam edecek. Ankara Tıp Fakültesi , Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi , Cleveland Clinic Dermatopathology Observership , Kocaeli Seka Devlet Hastanesi ,Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesi gibi birçok hastanede görev alan Ulukaradağ , artık Konak Hastanesi’nde hasta kabul etmeye devam edecektir .

Uz. Dr. Zeliha Ulukaradağ Kimdir?

Cildiye Uzmanı Uz. Dr. Zeliha Ulukaradağ , Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı.

Ulukaradağ, Konak Hastanesi’nde olmaktan çok mutlu olduğunu ve Konak Hastanesi’nin başarılı ekibi ile birlikte Kocaeli’nde birçok başarıya imza atacaklarını ifade etti.

Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr . Kazım Gündoğdu yaptığı açıklamada meslektaşına başarılar diledi. Gündoğdu ,’ Konak Hastanesi olarak sağlıkta kaliteli , güvenilir , güncel hizmet vermeye söz verdik sözümüzü tutuyoruz ‘ dedi.